Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

3 haver i Sønderborg

Vi skal se 3 haver i Sønderborg-området. Vi mødes ved Toftlund Kirke, kl. 10.00. Husk frokost og kaffe.

Rosenhaven Frederiksgård, Frederiksgård 19, 6440 Augustenborg. Stor romantisk have, fyldt med de dejligste blomstrende roser, stauder, buske, træer og sommerblomster. Det er en meget stor have med 700-800 roser, stauder, træer og buske. Billeder kan ses på Facebook-siden ”Rosenhaven i Frederiksgård”.

Henning og Bodil Laue Petersen, Blæsborg 43, 6440 Augustenborg har en frodig villahave i Augustenborg. Grunden er på 1400 kvm og indrettet med mange hyggelige rum og en flot sammensætning af planter.
Der er stort fokus på natursten i kombination med smukke planter i mange farver.

Vi slutter af med et besøg i Graasten Slotshave. Svungne stier, store plæner, skovpartier, søer og blomsterbede, som på enestående vis spiller sammen med den sønderjyske natur. Sådan er Graasten Slotshave. Det omgivende landskab med søer, snoede vandløb og grønne enge opleves som om, det hører med til haven. Også blomsterpragten er fantastisk.


Find arrangement

Toftlund Kirke Toftlund 6520 - | Åben i Google Maps