Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Rosenfestival i Bogense, aflyst, men tag med Toftlund afdeling, klik og se nærmere

Vi må desværre aflyse turen, men Toftlund afd. kører lørdag d. 4. , se herunder.

Se invitation fra Toftlund, klik her: bustur med Toftlund afdeling

 

 

Vi samles på Tønder busstation, hvor vi kører med Tramms Busser til Bogense. Undervejs bliver der serveret rundstykker, kaffe og the. Vi ankommer ca. kl. 10, hvorefter dagen er til fri afbenyttelse. I løbet af dagen sørger man selv for forplejning og husk aftensmad, inden vi igen kører fra Bogense ca. kl. 18.

Vi vil kunne opleve store flotte rosendekorationer med roser i eventyrlige figurer i årets tema, placeret rundt om i Bogense by, denne weekend.

Der er boder med bl.a. kunsthåndværk i bymidten, fødevaremarked på Torvet, masser af stemningsfyldt musik og fantastiske åbne haver. Lækker mad og drikke kan nydes rundt i restauranter og cafeer, og der er kunstudstilling og spændende udstillinger på Bogense Rådhus og i Bogense Kirke.

Har man lyst, kan man tage med på guidede ture til rosenmarkerne uden for byen, hvor rosengartneren  fortæller om sorter og rosenavl.

 

Vil du: Læse mere om Rosenfestivalen, klik her: Nordfyns Rosenfestival

          Se PROGRAM for Rosenfestivalen, klik her: PROGRAM

 


Find arrangement

Busstationen, Kongevej, Tønder Tønder 6270 - | Åben i Google Maps