Gå til hovedindhold
Foto: Helle Mogensen, Haveselskabet
Foto: Helle Mogensen, Haveselskabet
Artikel for medlemmer

Spejlbassin – small, medium, large

Som medlem af Haveselskabet får du her nogle smukke eksempler på, hvordan spejlbassiner kan indgå i havens design. Du kan læse mere i HAVEN nov-dec 2018.
Louise Møller - 
25. oktober 2018

Et spejlbassin er et typisk et lavvandet havebassin med få eller ingen vandplanter, så man opnår effekten af, at havens trækroner og øvrige elementer spejler sig i vandoverfladen.

Spejlbassinet er for som regel meget enkelt i sit udtryk og har rene linjer, som tilfører haverummet ro og balance. Det kan have forskellig størrelse, og selv i den lille have kan der gøres plads til et spejlbassin. Det bør naturligvis altid passes ind i...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.