Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Bliv aktiv

Her i Struer har vi en aktiv bestyrelse og vi vil så gerne dele aktiviteterne med øvrige medlemmer

Nordvestjylland Kreds Struer er en forening med mange glade frivillige, som deler den gave det er, at "Have en Have".

Vi kan altid bruge en hjælpende hånd - så der er også plads til dig. Du kan være med uanset hvor meget, eller hvor lidt, du ønsker at byde ind med. Har du lyst til at hjælpe ved vores Plantemarked på Gimsinghoved i maj eller til Sansefestivallen i august?

Har du et ønske til et arrangement eller en aktivitet, hører vi også gerne fra dig. Du er altid velkommen til at bringe os dine ønsker og ideer, så vi i fællesskab kan skabe en forening med endnu mere spændende aktiviteter for vores medlemmer.

Har du lyst til at åbne din have for besøgende?. Det er ikke en belastning, men en fornøjelse, og bestyrelsen er der til at hjælpe med det. Når man har en fælles interesse er der altid noget at snakke om.

Måske har du selv lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, enten som suppleant, eller som menigt bestyrelsesmedlem. Arbejdet i bestyrelsen er inspirerende og udviklende, og stemningen god og venskabelig. Det er spændende at have indflydelse og det er en glæde at yde en indsats, som også andre har fornøjelse og nytte af. 

På forsiden finder du et menupunkt, som hedder "Kontakt" og hvor du nemt kan sende os en besked.

Vi glæder os til at høre fra dig.