Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

CPH Garden Ærø arrangerer tur

Haveselskabet Ærø arrangerer tur til CPH Garden søndag den 3. juli. Klik og læs nærmere. OBS turen er ændret fra lørdag til søndag pga. sammenfald med Tour de France arrangementet ved Storebælt.

Nb: Odense Afdelingen arrangerer en to-dages tur til CPH. Kontakt afdelingen for flere oplysninger, eller på deres hjemmeside.

Haveselskabet Ærø arrangerer tur til CPH Garden søndag den 3. juli med opsamling i Svendborg (ved Ærøfærgen) og i Nyborg.

Prisen for turen bliver kr. 575 for medlemmer og kr. 650 for ikke-medlemmer. Prisen er inkl. entré og rundstykke/kaffe på turen.

 

For at tilgodese dem der er på arbejdsmarkedet, har vi besluttet at arrangere en bustur lørdag den 2. juli start fra Ærø med færgen kl. 7.35. Bussen holder ved Ærøfærgen i Svendborg og vi kører herfra kl. ca. 9.00. Opsamling i Nyborg ca. kl. 9.45 på den store parkeringsplads ved McDonald og nedkørslen til motorvejen. Ligesom sidst kører vi tilbage ca. kl. 18 og tager sidste færge hjem kl. 22.05. Der vil igen blive serveret kaffe og rundstykker på turen ud.

Tilmelding og betaling til  blj@haveselskabet.dk senest den 1. juni 2022.  Betaling på Mobilepay 63 385 eller netbank 5317-0247069 (OBS Kontonummer er ændret den 30. marts 2022). Husk at anføre navn og medlems nr. i feltet til modtageren.

Da det er en ret stor operation for en lille forening som vores, håber vi på forståelse for den tidlige tilmelding og forudbetaling. Skulle turen blive aflyst på grund af for få tilmeldinger, returnerer vi selvfølgelig pengene.

 

Pris fra Svendborg Færgehavn 575 kr./650kr. inkl. entre på Cph Garden for henholdsvis medlemmer og ikke-medlemmer. Husk medlemskort.

For yderligere oplysninger kontakt formand Solvejg Fischer Jonge aeroe@haveselskabet.dk eller på tlf. 23 36 25 30

Venlig hilsen bestyrelsen