Gå til hovedindhold
Bassin hos Lene og John Christensen Åbne haver 22-06-22
Fra afdeling/kreds

Nyt fra Bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen - klik og læs. Næste arrangement er besøg i Demens haven den 28. juli kl. 19. Den 9. august kl. 18-21 er der åbne haver i Rantzausminde. HUSK TILMELDING TIL BUSTUREN senest den 23. juli 2022.
Birgitte Varming - 

Program 2022 er nu i fuld gang med glade gæster. Følg med både her i teksten, under arrangementer og åbne haver.

Ved de åbne haver i Tved kom der mange spørgsmål. Især to planter i Annis Petersens have blev der spurgt ind til:  Gigant Pibeløg, der kan fås hos Naturplanteskolen i Hedehusene, som frø. Den anden er Torskemund, Linea Purpurea, som kan købes i lilla og rosa hos flere forhandlere på internettet.

 

Anni Petersen, formand for Svendborg Kredsen, beskriver programmet med følgende:

Velkommen til Haveselskabet Svendborg

Det er glædeligt, at Haveselskabet Svendborg igen kan opleves med havemarked, åbne haver, spændende arrangementer og måske en udflugt. Der er lagt et alsidigt program, der gerne skulle skabe interesse for mange haveelskere gamle såvel som unge.

Vi introducerer det nye brand: VILDT PÆN HAVE (skab en vildt pæn have fuld af liv). Det er lykkedes os at finde netop en sådan til vores åbne haver i august.

Det også lykkedes os at finde åbne haver til hele 2 aftener, en i juni og en i august. Som altid vil haverne være vidt forskellige, ligesom der også er en have med kunst. Stor tak til alle, der lægger have til.

Vi har 2 store foredragsaftener - i foråret en fin aften, der omhandlede sommerblomster/skærehaven med haveskribent Lotte Bjarke og i efteråret en aften med havedesigner Dorthe Kvist, kendt fra flere TV-programmer.

Hold altid øje med vores hjemmeside haven.dk/svendborg. Her finder du vores program elektronisk, og det er også her, du vil finde eventuelle ændringer eller aflysninger. 

På bestyrelsens vegne Anni Petersen, formand.