fbpx Små haver, store drømme | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Claus Dalby
Claus Dalby
Fra afdeling/kreds

Små haver, store drømme

Foredrag med Claus Dalby, den 24. september 2019 kl. 19 på Kultur Hotellet i Rønde. Arrangementet afholdes i samarbejde med FOF-Djursland og Haveselskabet Norddjurs. Specialpris for Haveselskabets medlemmer.
Lene Svenningsen - 

Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden. Derfor kan man alligevel godt indrette hyggelige grønne rum og nogle gange er det måske endda nemmere at skabe stemning i et lille intimt rum.

Claus Dalby har netop udgivet en ny bog om emnet "Små haver, store drømme" og vil denne aften præsentere nogle af de haver han har besøgt i forbindelse med bogens tilblivelse. Det er alle sammen haver på under 400 m², og i mange tilfælde noget mindre. Undervejs kommer Claus Dalby med gode råd og tips til dem, som har en begrænset grund til rådighed. Men ideerne kan også bruges til mindre rum i den store have.

Haveselskabet Syddjurs har fået et begrænset antal billetter, som vi kan tilbyde Haveselskabets medlemmer til kr. 150 pr. stk.- max 2 stk. pr. medlem. (normalpris kr. 175) Billetter kan bestilles ved henvendelse til formanden Lene Svenningsen på syddjurs@haveselskabet.dk eller telefon 60 12 15 33. Husk at oplyse medlemsnummer, navn og adresse ved bestilling.