Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Tre åbne haver i Nyborg Nord

Martin & Anja Sohne, Strandskovvej 6 - Tage Madsen, Mårvænget 36 - Trine og Flemming Davidsen, Mårvænget 2, Nyborg

Martin & Anja Sohne, Strandskovvej 6, Nyborg

Haven er designet af Helle Troelsen, og den er designet med tanke på omgivelserne, farverne fra havet, og den omkring liggende natur. Her sidst i juni står haven virkelig flot.

Tage Madsen, Mårvænget 36, Nyborg

Stemningsfyldt parcelhushave med store og små stier, mange små siddepladser, køkkenhave i højbede, regnvandssystemer, drivhus og pergolaer.

Der er bygget hytter i haven og dermed masser af overnatningsmuligheder. 

Bede med stauder og stedsegrønt med tanke på bladformer og farver. 

Trine og Flemming Davidsen, Mårvænget 2, Nyborg

En anderledes mindre parcelhushave med mange rum: bålplads, frugtlund, pergolaer, drivhus, kompostplads, udebruser og terrasser.

Her skal først og fremmest være plads til mennesker og at nyde haven, men de forsøger også at tænke biodiversitet og dyreliv ind.

Her er stramt klippede buksbom, stauder, mange krukker og træer, og så finder man helt sikkert også skvalderkål.


Find arrangement

Strandskovvej 6 - Mårvænget 2 - Mårvænget 36 Nyborg 5800 - | Åben i Google Maps