Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Besøg Uglehøjens have i Gudbjerg

Uglehøjens have på 15000 m2 med stort orangeri. Haven har bæk, en frugtplantage, vingård, engletrompeter keramikkunst.

Velkommen til Uglehøjens have, hvor Rikke og Henrik Romme inviterer indenfor i deres 15.000 m2 store have. Nyd en sommeraften i denne skønne have, der er lavet med kærlighed til frodighed, planter og træers forskellighed.

Haven grænser op til Mullerup Skov, og har en lille bæk løbende tværs igennem. For enden af haven ligger et stort orangeri, ombygget fra en gammel svinestald. Her stortrives træbregner, oliventræer, flere forskellige engletrompeter og meget andet.

Haven har en frugtplantage, hvor træerne er podet af Henrik. Mod syd ligger en lille vingård, hvor vinsorterne er valgt efter sundhed og egnethed til asti og portvin.

Rikke er bl.a. uddannet keramiker og bruger havens planter og blomster i keramikken. 

Medbring evt. din aftensmad og et tæppe og nyd maden et sted i haven. I Cafe Uglehøj kan købes kaffe, kage og is. Der vil være et lille plante- og keramikudsalg. 

Praktisk: Nej tak til hundebesøg. Parkering skal ske langs den ene side af Hedegyden. Gåafstand til haven er ca. 300 m.


Find arrangement

Hedegyden 30, Gudbjerg 5892 - | Åben i Google Maps