Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Besøg landsted med have, orangeri, sø og skov.

Bøgehække som labyrint, orangeri med hørpalmer, oliventræer og andre middelhavsplanter. Frugthave, skov og sø med frøer.

Besøg planteavlskonsulent Torben Bjerregårds landsted på Lindekildevej 23 i Vester Skerninge.
Torben viser rundt i haven, og du hører bl.a. om, hvorfor bøgehækken er sat i en labyrint, hvorfor der er en jordvold mellem rækker af hække, og hvorfor der er 4 rækker planter i hækkene.

Der bliver sået hørpalmer, mor-palme er plantet udenfor, mens far-palme står i det store orangeri, hvor der også står kæmpe oliventræer, appelsin, mandarin, citrontræ m.m. Gå en tur i frugthaven med æbler, blommer, moreller, hasselnødder, valnødder m.m. I den selvgravede sø lever fx grøn frø og salamander.

Ind til haven ligger 2 ½ ha. skov, som Torben selv har plantet. Her finder du mange forskellige træarter, flere forskellige buske, en æblelund og en lindetræslund.

Der vil være max. antal deltagere på 30 personer til rundvisningen efter  ”Først til mølle” princippet.

 


Find arrangement

Lindekildevej 23 Vester Skerninge 5762 - | Åben i Google Maps