Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Kom videre med dit drivhus

Vi får besøg af haveekspert og -journalist Lars Lund til et foredrag med ny inspiration til indretning, bygning mv.

Portræt Lars Lund

Portræt Lars Lund

Kom videre med dit drivhus er et foredrag med mange flotte inspirations­billeder, hvor både erfarne og begyndere får tips til indretning, dyrkning og byggeri. Det er også foredraget for dig der blot bruger dit drivhus som driverhus. Lars Lund mener man kan bruge et drivhus på mange måder. Han har tidligere skrevet bøgerne Drivhuset året rundt, Det økologiske drivhus og senest i samarbejde med Haveselskabet og Gyldendal, den nu udsolgte bog, Kom videre med dit drivhus. Han har reserveret et antal til salg ved foredrag, som du får til helt ekstraordinær pris.  

 

Lars Lund er havejournalist og har tidligere i mange år skrevet for Jysk Fynske Medier blandt andre Horsens Folkeblads læsere. Han skriver stadig hver uge året rund for Nordjyske samt for danske og udenlandske Magasiner. Hans blok drivhusklubben.dk med 100.000 medlemmer har medlemmer i hele Skandinavien samt i Tyskland og England hvor blokken kommer i oversat udgave. Herudover har han en YouTube kanal med over 100 videoer med tips til drivhus og have. Få et indblik på dette link.

 

Han er Haveselskabets drivhusekspert, ejer af kommunikationsvirksomheden Grøn Kommunikation og tidligere af anlægsgartnerfirmaet Lund Park og Have samt tidligere seminarielektor i biologi. 

 

Der vil være kaffe og kager i løbet af aftenen.


Find arrangement

Nebsager Kirkevej 9 Hornsyld 8783 - | Åben i Google Maps