Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Planternes dag på Glud Museum 17. september 2023

Kom til have- og plantemarked på Glud Museum.

Planternes dag Glud Museum stande

Planternes dag Glud Museum blomster

Endnu engang er der mulighed for at komme og købe specielle, flotte, billige planter samt andre haverelaterede ting, når der er Planternes Dag på Glud Museum.

 

Her kan du blive fristet til nye indkøb til din have og vi står klar med tombolaen på vores stand med haverelaterede gevinster.

 

På det gamle frilandsmuseum, blandt de fine bindingsværksgårde, kan man gå på opdagelse i frodige haver med historiske grøntsagssorter, smukke blomster og spændende historier. Kig indenfor i de historiske bindingsværksbygninger og oplev livet, som det var engang.

 

Denne dag er altid rigtig hyggelig (som det altid er sammen med havefolket), der er god mulighed for en snak, se de spændende ting på Museet, samt få en kop kaffe og lidt godt til ganen i cafeen eller teltet.

 

Har du overskud af planter, stiklinger eller andre haverelaterede ting og kunne du tænke dig, at få en bod på Plantemarkedet? Så send en mail til formidlingsinspektør Christina Fauerskov på cfp@gludmuseum.dk eller ring på nr. 75683082 og hør om mulighederne om at få en stand.


Find arrangement

Museumsvej 44, Glud Juelsminde 7130 - | Åben i Google Maps