Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Kredsen har hjemsted i Egtved-Aagaard området, og afholder typisk sine arrangementer her samt omliggende byer.

Kredsen arrangerer flere forskellige arrangementer såsom, foredrag, blomster og juledekorationer, havevandringer, åbner haver og større udflugter.
Kredsen udgiver årligt et trykt program som sendes til alle medlemmer. Programmet kan endvidere også læses her på hjemmesiden. Vedr. kredsens aktiviteter, er der et godt socialt samvær uanset alder, samt et konstruktivt samarbejde med omkring liggende kredse.

 

Bliv aktiv

Vi byder altid gerne flere indenfor.

Overvejer du om det kunne være sjovt at være aktivt med omkring alle de arrangementer, der laves i Haveselskabet i Egtved-Aagaard, skulle du prøve at give det en chance.

Du behøver ikke have en særlig haveinteresse eller nogle helt særlige kompetencer. Der er opgaver til enhver, og vi har brug for al den hjælp vi kan få.

Måske du har nogle særlige færdigheder indenfor koordinering, sociale medier, eller bare er rigtig god til at få en havesnak med gæsterne til vores markeder. Det er også altid godt, hvis der bliver bagt en god kage. Der er mange muligheder.

Prøv bare at møde op og lad os tale sammen, så finder vi helt sikkert på noget. Ekstra hænder er der altid en glæde over at møde.

Du er også altid meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, hvor vi har et rigtig hyggeligt samvær alt i mens vi planlægger vores aktiviteter. Vores baggrunde er forskellige, og det ser vi kun som en styrke.

Mød frisk op, også hvis du er tvivl og gerne blot vil høre lidt mere om kredsen. Det er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på.