Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Bustur til fyn

Vi starter turen hos De Japanske Haver, derefter besøger vi Humlemagasinet

Vi starter turen hos De Japanske Haver, en meget unik seværdighed med 6 forskellige japanske temahaver, blandt andet Meditationshaven og Livets Have. Haverne er anlagt i år 2000 og fremstår i dag som veletablerede og harmoniske repræsentanter for den japanske havekultur.

Vi spiser vores madpakker i madpakke-huset eller forkæl dig selv med en anderledes og spændende frokost i caféen i De Japanske Haver.

Derefter besøger vi Humlemagasinet, et historisk samlingssted der drives af ildsjæle og frivillige. Haverne dækker 10 tdr. land med omkring 25 forskellige temahaver og et orangeri. Samtidig er der etableret tre museer: Humlemuseet, Sigfred Pedersen Museet samt Historisk Dukkemuseum så der er rigeligt at opleve uanset hvad vejrguderne byder på. Et besøg i caféen er også en mulighed, hvis man ønsker at købe eftermiddagskaffe og kage.

Der er bus 8.00 fra Søndergades P-plads i Ejstrupholm, 8.15 fra P-plads ved kryds i Nr. Snede og 8.30 fra Klovborg Kino. Forventet hjemkomst 18.00. På vej til Fyn er vi vært ved kaffe/te og rundstykke i bussen.

Husk madpakken eller køb frokost i caféen i De Japanske Haver. (se caféens menukort på www.dejapanskehaver.dk)

 


Find arrangement

Bus fra Søndergades p-plads kl. 8:00 _Ved krydset i Nr. Snede kl. 8:15 _ved Kino i Klovborg kl. 8:30 - | Åben i Google Maps