Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Få presset dine æbler til most

I samarbejde med Dansk Hjemmeproduktion kan alle komme og få fremstillet den dejligste most af egne æbler.

I samarbejde med Dansk Hjemmeproduktion tilbyder Havekredsen at alle kan komme og få fremstillet den dejligste most af egne æbler.

”Det er altid en fantastisk måde at udnytte naturens ressourcer på, og samtidig undgå madspild”, udtaler Palle Ledet Jensen, indehaver af Dansk Hjemmeproduktion. Medbring skyllede æbler - og oplev forvandlingen ”fra æbler til most”. Hvis man ikke har æbler i egen have, er man velkommen til at komme og se hvordan det foregår.

Der vil også være mulighed for at købe friskpresset most, hvis sæsonen  tillader det, fra æbler i Dansk Hjemmeproduktions frugthave med over 50 forskellige æbletræssorter.

Emballage til mosten kan også købes på stedet, hvis man ikke selv har

flasker eller dunke til den nypressede most.

Det er også muligt at nyde haven, frugthaven, parkområderne og skoven på ejendommen i begyndende efterårspragt under besøget.

 


Find arrangement

Hygildvej 5 Ejstrupholm 7361 - | Åben i Google Maps