Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sensommer Plante- og Høstmarked på Museum Give.

Her kan stauder, træer , buske, løg og knolde samt overskud af frugt og grønt fra egen have omsættes.

Markedet afholdes i samarbejde med Museum Give hvert andet år. En standplads koster 50 kr. som betales ved ankomst. Stande skal være opstillet inden åbningen kl. 13.00. Tilmelding er ikke nødvendig.
Der bliver vist blomsterbinding, hvor der kreeres dekorationer og andre sensommer ting, som kan købes.
I Æblelunden bliver der vist eksempler på beskæring af frugttræer. Museets samlinger vil være åbne hele eftermiddagen. Kaffe kan købes i museets cafe.
Ikke alle detaljer er på plads endnu, men vi arbejder videre hen over sommeren med at finde flere spændende indslag.
Om Museum Give. Alle er velkomne på museet. Udstillingerne er åbne, og man kan se planerne for de nye udstillinger. Museet har med tilskud fra fonde og bl.a. Havefonden etableret en kolonihave ved Tykhøjetvej, som blev åbnet i foråret 2023. Kolonihaven vil være et lille stop på vejen for de turister og borgere, der har lyst til at besøge haven. Det er også tanken at undervise i havebrug for skoler og børnehaver.


Find arrangement

Donneruplundvej 2 Give 7323 - | Åben i Google Maps