Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Haveselskabet, Sydøstjylland er en afdeling i Haveselskabet.

Afdelingen dækker stort set det tidligere Vejle amt, og omfatter følgende 16 kredse: Billund, Bjerre Herred, Brande, Brædstrup, Brørup-Vejen, Egtved-Aagaard, Ejstrupholm, Engelsholm, Give, Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted, Horsens, Kolding, Tørring og Omegn og Vejle.

Afdelingens opgave er at skabe et aktivt foreningsliv ved at tilbyde medlemmerne indholdsrige arrangementer i et godt socialt miljø. At være repræsenteret i Haveselskabets styrelsesråd og dermed være bindeled til Hovedbestyrelse og sekretariat, samt lave arrangementer som er for store for en enkelt kreds. Det kan være foredrag med kendte personer, større Plantemarkeder, rejser mm. Derudover holder vi et årligt Delegeretmøde samt et Efterårsmøde hvor alle kredsbestyrelser indbydes. 

Vi prioriterer vores arrangementer, så de henvender sig til så mange haveinteresserede som muligt.

 

Bliv aktiv

Haveselskabet er en forening for alle som deler haveglæden – så der er også plads til dig!

Ingenting kommer af sig selv, undtagen lommeuld. Derfor er det vigtigt, at der er nogle som er villige til at gøre en indsats som bestyrelsesmedlem i foreningen. Der skal bruges noget tid på det, men det er rigtig spændende at være med til at tilrettelægge årets arrangementer og få dem afviklet. Hvis ikke der er tid til en bestyrelsespost, så kan man f.eks. melde sig som frivillig hjælper til større arrangementer, hvor det er rigtig godt, at have nogle som man kan trække på.

Det kræver selvfølgelig at man er medlem af Haveselskabet, for at stille op som bestyrelsesmedlem, hvis ikke du er det, så meld dig ind her.

 

Links

Her lægger vi links op, som vi synes du bør kende til. Der vil løbende komme flere til. Besøg gerne: www.rosenmageren.dk