Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havemarked Rønnebæksholm

Lørdag den 20. maj og 19. august et stort havemarked og en spændende kunstudstilling på Rønnebæksholm v. Næstved

Haveselskabets store havemarked i parken ved Rønnebæksholm og kunstudstillingen indendørs er et godt sommertilbud til hele familien. På havemarkedet er der mange ting at se og meget at lade sig inspirere af på de mange stande, der ligger smukt i den dejlige park.

Lørdag den 20. maj og d. 19. august 2023 kl. 10 åbner havemarkedet på Rønnebæksholm. Det er Haveselskabet der står bag arrangementet, med spændende planter og gode råd til haven. Man behøver dog ikke have grønne fingre for at nyde havemarkedet på Rønnebæksholm, for de mange hobbygartnere og professionelle der sætter deres stande op i parken, deler gerne ud af gode råd om blomster og bede.  Der mange ting at se og meget at lade sig inspirere af, på de mange stande, hvor der sælges masser af planter og haverelaterede ting.

Hvis du har planter i overskud i din have, så er du velkommen med en salgsbod, en salgsplads, som kan være et lille stade eller en trailer. Det koster to planter, som vil blive udloddet blandt publikum. Du kan tilmelde dig hos Ruth Tange, tlf. 40 21 15 08.

Har du potter tilovers, kan du tage dine rengjorte potter med til vores ”Plantebar”. Hvor gæster frit kan tage potter hjem (NB ingen tilmelding)

I Haveselskabets telt kan man se om man har vundet en plante på entrebilletten, møde ligesindede og få en hyggelig havesnak. 


Find arrangement

Rønnebæksholm 1 Næstved 4700 - | Åben i Google Maps