Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Rose 'Lady Of Shalott'. Foto: Haveselskabet

Om os

Vi er en afdeling af Haveselskabet - Det kongelige Danske Haveselskab, som geografisk dækker det sydlige Sjælland og Møn øst for Fuglebjerg, mod nord mellem Næstved og Ringsted, fra Stevns sydover og Møn.

I afdelingen planlægges og udføres arrangementer, hvor opgaven er for stor for en enkelt kreds, så som haveudstillinger og - rejser samt særligt økonomisk krævende arrangementer. Når vi planlægger arrangementer tænker vi meget på haveglæde, faglighed og fællesskab og ikke mindst omtanke for naturen.

Haveselskabets medlemmer er - uanset bopæl - velkomne til alle foreningens arrangementer til medlemspris.

Afdelingsbestyrelsen består af 2 repræsentanter fra hver af de 3 lokalkredse:

Faxe-Stevns
Næstved
Sydsjælland-Møn

Hver kreds har en bestyrelse, der er ansvarlig for planlægning og afvikling af egne arrangementer.

 

Bliv aktiv

Har du lyst til at blive aktiv i Haveselskabet Sydøstsjælland?

Har du lyst til at blive aktiv i Haveselskabet Sydøstsjælland kan du eventuelt stille op til bestyrelsen i den af afdelingens lokale kreds, hvor du hører til og gøre din indflydelse gældende. Har du gode ideer eller ønske om et arrangement, så hører vi gerne fra dig.

 

Havegrupper

Kunne du tænke dig at være med i en havegruppe?

Medlemmer tilbydes at være med i sociale havegrupper - du er velkommen til at kontakte Sekretariatet på tlf 45 93 60 00, for at høre om der er, eller kan etableres, en havegruppe nær dig. 

 

Links

På denne side vil vi løbende lægge links op, som vi synes er gode og derfor gerne vil formidle videre.