Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haverejse til Holland 2024

Oplev de smukke haver i det nordlige Holland fra 27/8 til 31/8

Endnu engang går turen til det uudtømmelige haveland Holland, hvor dejlige haveoplevelser venter.

Inge og Magnus har besøgt en lang række haveejere og planteskoler i de nordlige provinser Groningen og Drenthe og sammensat et varieret program for denne 5 dages tur sidst i august.

På dette tidspunkt viser de valgte haver sig fra deres smukkeste side og vi kan samtidig tage nogle dage fri fra vores egne haver og få ny inspiration sammen med andre haveinteresserede.

Vi skal møde en lang række entusiastiske mennesker som på deres helt egen facon vil fortælle om deres sted. Haverne spænder fra nyklassicistiske haver med formelle linjer og engelske cottage haver med lange borders, til de bløde naturalistiske plantninger.

Vi ved godt at mange gerne vil købe lidt planter med hjem. Det er der også muligheder for. Dels i nogle af de private haver, men også hos en række planteskoler. Vi besøger specialplanteskoler der sælger stauder, græsser, skygge/skovbundsplanter og Clematis. Samtidig kan vi også nyde godt af deres store ekspertise og se deres besøgshaver. Vi skal bo på Fletcher Familiehotel Paterswolde https://www.familiehotelpaterswolde.nl/nl/ syd for byen Groningen, hvor vi også vil indtage vores morgen - og aftensmåltider. Hotellet er beliggende i et skønt naturområde tæt ved en stor sø, hvor der er mulighed for en gåtur i det smukke område.

Incl. i prisen:

Bustransport i moderne turistbus med aircondition, monteret med skiboks (til vores planter)

Broafgift

Kaffe/te i bussen på ud og hjemrejsen

Rundstykke i bussen på udrejse

4 x overnatninger på Fletcher Familiehotel Paterswolde i dobbeltværelse med bad/toilet

4 x morgenbuffet

4 x aftensmad, der udgør 3 retter eller buffet (eks. drikkevarer)

3 x frokost på udvalgte steder

Alle entréer ved havebesøg samt kaffe/kage i nogle af haverne

Gebyr til rejsegarantifonden

Eks. i prisen:

1 x frokost på udrejsedagen (mulighed for selv at medbringe madpakke)

1 x frokost på udvalgt sted i Tyskland på hjemturen

Drikkevarer til frokost og aftensmad

Afbestillingsforsikring

Diverse:

Vand, øl og sodavand kan købes i bussen

Husk pas - gult og blåt sygesikringskort - rejseforsikring

Medbring Euro, da ikke alle planteskoler kan tage udenlandske betalingskort

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Arrangør:

Rejsen er et resultat af et samarbejde mellem Inge Sørensen og Magnus Gammelgaard, som begge er medlemmer af Haveselskabets Slagelse afdeling.

Begge har erfaring som arrangører af tidligere haverejser til Holland og England.

Teknisk rejsearrangør: Vikingbus Rejser CVR nr. 33758006

Vi venter på at få den eksakte deltagerpris fra vores tekniske rejsearrangør, men håber på nogenlunde samme prisniveau som på Hollandsturen 2023. Følg med på Slagelse afdelingens hjemmeside eller www.haverejser.dk , hvor vi opdaterer prisen.

Info/tilmelding:

Inge Sørensen mail: ingejohanne@live.dk eller tlf. 21761080. Opgiv venligst navn, adresse, tlf. mailadresse

Ved tilmelding betales 1.000 kr. i depositum og restbeløbet opkræves af Vikingbus Rejser efterfølgende, hvor du samtidig får tilsendt dit rejsebevis

Inge vil gerne være behjælpelig med at enlige rejsende kan finde en at dele værelse med, men kan naturligvis ikke garantere noget.

Mulighed for opsamling ved Odense og Kolding

Tidlig tilmelding kan anbefales, da flere allerede har udvist interesse for turen.


Find arrangement

Nordre Stationsvej 1 Slagelse 4200 - | Åben i Google Maps