Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Bliv aktiv

At være aktiv i Sydvestjælland afdeling er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på - og mulighederne for at være med er mange.

I bestyrelsen drøfter vi mulighederne for kurser, åbne haver, foredrag, tema arrangementer med mere. Vi beslutter, hvilke aktiviteter, der skal på programmet samt hvor og hvordan de skal afholdes. For at afholde arrangementer følger der mange forskelligartede opgaver med. Der skal bookes foredragsholdere, findes lokaler, laves annoncer - ja, der skal sågar laves noget kaffe og det skader aldrig, hvis der er en, som bager en god kage. Vi skal i det hele taget sørge for, at vores medlemmer får gode oplevelser ud af at deltage i det aktive haveliv i Sydvestsjælland.

Du er altiv velkommen til at møde op til generalforsamlingen og fortælle os, at du gerne vil stille op til bestyrelsen.

Men der er også andre muligheder, for du kan i første omgang også blot sige, at du gerne vil være med som frivllig hjælper. Vi kan altid bruge lidt ekstra hænder og haveglade medlemmer. Er det noget du kunne overveje, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til en af os, der sidder i bestyrelsen, så finder vi helt sikkert på noget, som du vil synes det er spændende at være med til at lave.

Vi glæder os til at hilse på dig.