Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om Sydvestsjælland afdeling

Sydvestsjælland afdeling hører under Haveselskabet, og som afdeling dækker vi områderne Slagelse, Ringsetd, Sorø, Korsør, Fuglebjerg og Skælskør-Hashøj.

VI har organiseret os lidt anderledes end flere andre afdelinger i Haveselskabet, da vi ikke har etablerede kredse med selvstændige bestyrelser. I stedet søger vi at have repræsentanter fra hver geografisk område således, at vi sikrer i planlægningen, at der sker spændende haveaktiviteter i alle dele af afdelingens område. Det giver os større fleksibilitet og mere fokus på det vi er her for, nemlig samvær om et aktivt haveliv fyldt med spændende arrangementer.

Vi forsøger over et år at skabe så varieret et udbud som muligt, så der er noget for enhver. Har du forslag til aktiviteter, du godt kunne tænke dig i Sydvestsjælland, er du meget velkommen til at skrive til os ved at bruge Kontakt menupunktet eller finde e-mail til en af os fra bestyrelsen. Vi er glade for nye forslag.