Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Plantemarked på Flakkebjerg

Så inviteres igen til det store plantemarked på parkeringspladsen ved Forskningscenter Flakkebjerg

Har du overskud af planter du ikke fik plads til i haven, eller er du på jagt efter specielle planter, er Forskningscentret stedet. Her finder du nemlig planter, der ikke normalt kan opdrives i de gængse plantebutikker.

Foråret er plantetid både når det gælder planter til drivhuset, terrasser og krukker, samt havens bede. Krydderurter, sommerblomster, grønsagsplanter, løg, stauder, træer og buske, er blot noget af sortimentet på dette marked.

Plantemarkedet er stedet hvor folk mødes for at få en snak om haven, planterne og alt det derude. Du kan møde helt nye haveejere og folk der har erhvervet sig en livslang erfaring med det at dyrke planter.

Markedet åbner kl. 18:00 for folk der gerne vil erhverve sig planter, men ønsker du en stadeplads er der adgang fra kl. 17:00.  Det er ikke nødvendigt at reservere plads – man møder bare op med sin bil evt. med sin trailer og stiller op måske med direkte salg fra bagagerummet. En stadeplads koster 50- kr, for yderligere information: Magnus Gammelgård Nielsen på magnus@plante-doktor.dk eller 22283347.


Find arrangement

Forsøgsvej 1 Slagelse 4200 - | Åben i Google Maps