Gå til hovedindhold
Fra Cph Garden 2019

Tak til vores partnere ved Cph Garden 2019

Vi kunne ikke have stablet så ambitiøst og stort et projekt på benene uden at have gode samarbejdspartnere, oplægsholdere og masser af frivillige kræfter.
25. juni 2019

Cph Garden kunne ikke være blevet en realitet uden partnere, der bakker op. Så vi er meget glade for, at SILVAN og flere andre af vores partnere fra 2017 valgte at være med igen ved Cph Garden 2019, som foregik fra 20. til 23. juni 2019 ved Marbækstien i Ballerup.

Cph Garden præsenteres  i samarbejde med SILVAN

Vi er glade og stolte over igen at have SILVAN med som partner på Cph Garden 2019.

SILVAN vil til Cph Garden gerne udfordre den traditionelle måde at tænke drivhus og uderum på. SILVAN er partner på showhaven Naturligvis – Den vilde have.

  ”Vi er rigtig glade for, at SILVAN ikke kun var med det første år, men nu er med igen. SILVAN er havefolkets forlængede arm, når der skal laves projekter i haven – bygges et nyt højbed, en kompostkasse eller en terrasse – så derfor er det et rigtig godt match,” siger Bente Enert, presse- & kommunikationschef i Haveselskabet.

  Showhaverne præsenteres sammen med en kommerciel partner

  Der var heldigvis også andre gengangere blandt de kommercielle partnere på showhaverne:

  • Juliana er med i Fremtidshaven
  • Gardena præsenterer Tomat-Galaxen
  • Danske Havecentre er partner på showhaven Haveglæder
  • Facebook har fokus på fællesskaber i haven og præsenterer Dansk Jungle
  • Pindstrup og Morsø er sammen om showhaven Skærsommernatsdrøm.

  Logoer

  Fra vinderhaven "Dream a little dream" ved Cph Garden 2017. Foto: Martin Sølyst.

  Inspirationshaverne præsenteres sammen med udvalgte samarbejdspartnere

  Inspirationshaverne er mindre haver, hvor udvalgte samarbejdspartnere fik lov til at vise alt det bedste fra netop deres univers. De var fokus på græsser, design, følelsen af glæde ved at være i haven, oplevelser, læring og meget mere. 

  Blandt de mindre inspirationshaver kunne gæsterne bl.a. opleve: Overdam Planteskole, der har speciale i prydgræsser, Land, der bl.a. er kendt for højbedskasser. Sofiero Slot, der står for en inspirationshave, og Adiso, der sidste gang til Cph Garden kun havde en salgsstand, men havde fået blod på tanden til at lave en lille inspirationshave.

  Fra Adisos stand ved Cph Garden i 2017

  Kæmpe stor tak til...

  • De over 100 udstillere, der bakkede op om Cph Garden.
  • Alle jer, der kom og holdt foredrag og workshops.
  • De over 200 frivillige fra Haveselskabet, der sammen med de frivillige fra Cph Volunteers var med til at afvikle fire dages havefest.
  Annonce