Gå til hovedindhold
Cph Garden 2019

Tak til vores partnere ved Cph Garden 2019

Vi kunne ikke stable så ambitiøst og stort et projekt på benene uden at have gode samarbejdspartnere, oplægsholdere og masser af frivillige kræfter.
19. december 2018

Cph Garden kunne ikke blive en realitet uden partnere, der bakker op. Så vi er meget glade for, at SILVAN og flere andre af vores partnere fra 2017 har valgt at være med igen ved Cph Garden 2019.

Cph Garden præsenteres  i samarbejde med SILVAN

Vi er glade og stolte over igen at have SILVAN med som partner på Cph Garden 2019.

SILVAN vil til Cph Garden gerne udfordre den traditionelle måde at tænke drivhus og uderum på. SILVAN er partner på showhaven Naturligvis – Den vilde have.

  ”Vi er rigtig glade for, at SILVAN ikke kun var med det første år, men nu er med igen. SILVAN er havefolkets forlængede arm, når der skal laves projekter i haven – bygges et nyt højbed, en kompostkasse eller en terrasse – så derfor er det et rigtig godt match,” siger Bente Enert, presse- & kommunikationschef i Haveselskabet.

  Showhaverne præsenteres sammen med en kommerciel partner

  Der er heldigvis også andre gengangere blandt de kommercielle partnere på showhaverne:

  • Juliana er med i Fremtidshaven
  • Gardena præsenterer Tomat-Galaxen
  • Danske Havecentre er partner på showhaven Haveglæder
  • Facebook har fokus på fællesskaber i haven og præsenterer Dansk Jungle
  • Pindstrup og Morsø er sammen om showhaven Skærsommernatsdrøm.

  Logoer

  Fra vinderhaven "Dream a little dream" ved Cph Garden 2017. Foto: Martin Sølyst.

  Inspirationshaverne præsenteres sammen med udvalgte samarbejdspartnere

  Inspirationshaverne er mindre haver, hvor udvalgte samarbejdspartnere har fået lov til at vise alt det bedste fra netop deres univers. Der vil være fokus på græsser, design, følelsen af glæde ved at være i haven, oplevelser, læring og meget mere. 

  Blandt de mindre inspirationshaver kan gæsterne glæde bl.a. sig til at møde: Overdam Planteskole, der har speciale i prydgræsser, Land, der bl.a. er kendt for højbedskasser. Sofiero Slot, der står for en inspirationshave, og Adiso, der sidste gang til Cph Garden kun havde en salgsstand, men nu har fået blod på tanden til at lave en lille inspirationshave.

  Fra Adisos stand ved Cph Garden i 2017

  Stor tak til...

  • De over 100 udstillere, der bakker op om Cph Garden.
  • Alle jer, der kommer og holder foredrag og workshops.
  • De over 200 frivillige fra Haveselskabet, der sammen med de frivillige fra Cph Volunteers er med til at afvikle fire dages havefest.
  Annonce

  Få rabat på din billet til Cph Garden 2019

  Bliv medlem af Haveselskabet og få billetten for kun 125 kr. Du sparer 75 kr. Du kan købe op til fire billetter til medlemspris, så du kan invitere din familie eller venner med.