Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havegrupper

Kunne du tænke dig at være med i en havegruppe i Vestjylland?

Medlemmer tilbydes at være med i sociale havegrupper.

Du er velkommen til at høre om der er, eller kan etableres, en havegruppe nær dig.

Hvad er en havegruppe?

Alle kan være med i en havegruppe, og vi håber, at både mænd, kvinder, unge, ældre, nybegyndere og erfarne havefolk har lyst til at mødes - også i de vilde havegrupper.

Havegrupper skal ikke forveksles med de lokale bestyrelser, som afholder arrangementer. Havegrupper er alene sociale fællesskaber, hvor medlemmer kan mødes i mindre grupper og deles om erfaringer interessefeltet omkring den vilde have. Man skiftes til at lægge hus og have til møderne, og på den måde får man set de forskellige haver og kan følge med og måske inspirere hinanden med idéer, råd og erfaringer.

Det er nok bedst, at gruppen ikke er større end 12 medlemmer, da det ellers kan være rigtig mange mennesker at få på besøg. Det koster ikke noget, altså udover et par kander kaffe og måske lidt sødt, eller hvad gruppens medlemmer nu ønsker at byde hinanden på. Hver havegruppe udnævner også en kontaktperson til brug for Sekretariatet og måske den lokale bestyrelse i området, hvor gruppen hører til. 

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Karina
kontakte Sekretariatet på tlf 45 93 60 00 eller mail: kb@haveselskabet.dk