Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Foredrag med Søren Vester

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise, fortæller om det at være kreativ og se mulighederne i haven.

Denne aften kan du høre om, hvor han får ideerne fra og idehåndværket bag. Få et indblik i hvem Søren er og hvad man egentlig laver, som kreativ bonderøv med et sprog, der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en græde kone til at smile.

Søren har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik han sin egen programserie, ”Vesters Verden”. Sidste skud på stammen er Søren Vesters Have, hvor han viser kreative ideer og formidler glæden ved at være i haven.
Søren kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til, at føre deres egne drømme og ideer ud i haven… men pas på - kun en tåbe frygter ikke haven :)
Søren er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Alt, lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.


Begrænset antal pladser (max 150 personer), så vent ikke med, at tilmelde dig.


Reservér plads ved Annelise på mail: liseottesen@gmail.com eller tlf. 29 93 16 32. Du får herefter tilsendt nummer til betaling pr. mobilepay. Din tilmelding er først gældende når du har betalt – og gælder som bindende tilmelding.


Bindende tilmelding / betaling senest den 16. september 2023.


Find arrangement

Kastanie Alle 27 Kibæk 6933 - | Åben i Google Maps