Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Plantemarked i Ringkøbing

Plantemarked ved 10-4 Byggecenter i Ringkøbing. Stande med plantesalg og salg af haverelaterede ting.

Kom og gør en god handel når der er plantemarked på parkeringspladsen ved 10-4 Byggecenter

Der er rig mulighed for at forsyne sig med alt til haven, lige fra tomater til drivhuset, stauder, buske, sommerblomster, brugsting og andre haverelaterede ting.

Det er hyggeligt at gå på plantemarked, man møder planteglade havemennesker og får en god snak. Det er ofte muligt at finde planter, som ikke lige kan købes i plantecentrene.

Tilmelding til Maja Nielsen, 21 19 10 02 - træffes bedst aften eller mail: TRYK HER, hvis du ønsker en stand.

Det koster to stk. egne planter at leje en stand.


Find arrangement

10-4 Byggecenter, Enghavevej 13 Ringkøbing 6950 - | Åben i Google Maps