Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sammen er vi grønne

Mange vil gerne leve mere bæredygtigt. Men hvordan gør vi det til konkrete handlinger i hverdagen? Hør Lone Belling

Mange vil gerne leve mere bæredygtigt. Men hvordan gør vi det til konkrete handlinger i hverdagen?

Forfatter og foredragsholder Lone Belling viser, hvordan dette er muligt, og at grønne handlinger i fællesskab både skaber håb og gør en forskel.

Borgerdrevne initiativer som Grønne Nabofællesskaber giver rammer for, at vi på tværs af generationer sammen skaber det gode og bæredygtige liv.

Lone er forfatter til flere bøger, bl.a. 'Bæredygtig dannelse – skitser til en empatisk verden' og 'Bæredygtighed – fra moralsk pegefinger til etisk kompas'.

Det foregår i Ringkøbing Rådhushal, Ved Fjorden 6, Ringkøbing

Tirsdag den 26. september kl. 19:00 - 21:00

Køb billet på riskbib.dk – 30 kr.

 

Læs om Lone Belling her

Find arrangement

Rådhushallen, Ved Fjorden 6 Ringkøbing 6950 - | Åben i Google Maps