Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Skjern Havekreds er en forening stiftet på generalforsamling den 14. april 1921. Læs mere.

Foreningen fik i løbet af det første år ca. 50 medlemmer, som var fra Skjern, Bølling, Dejbjerg og Stauning. I dag er vi 90 medlemmer. Kredsen hører under afdeling Vestjylland, som arealmæssigt strækker sig fra Ringkøbing i nord til Herning i øst og Esbjerg mod syd.

Foreningen har som formål at fremme interessen, forståelsen og mulighederne for en alsidig og bæredygtig anvendelse af jorden omkring vore boliger, således at den bruges til gavn, glæde og inspiration for så mange som muligt.

 

Bliv Aktiv

Vil du være med til at planlægge og fastlægge indholdet af havearrangementerne i Skjern?

Som aktiv i Skjen kreds kan du være med til at vælge, hvad vi skal lave at spændende aktiviteter den kommende sæson. Skal vi planlægge foredrag, tema dage, kurser, planlægge udflugter, arrangere plantemarkeder, finde spændende haver og spørge ejerne om vi må besøge dem? Der er masser af muligheder og du kan være med til at bestemme. I bestyrelsen koordinerer og afholder vi arrangementer. Vi laver programmer, kontakter den lokale presse, forsøge at hverve nye medlemmer, så foreningen kan vokse. Vi sørger for at være gæster trives under aktiviteterne, der er altid en spændende opgave at løfte, og du er meget velkommen til at dele haveglæden sammen med os.

Skulle du ikke have mod på at stille op til bestyrelsen, er du også velkommen som frivillig hjælper ved arrangementerne. Det er også rigtig hyggeligt.

Mød endelig op og tag fat i en af os fra bestyrelsen, så vi kan fortælle dig mere om mulighederne. Du har helt sikkert nogle kompetencer, som der er brug for.

VI glæder os til at hilse på dig.