Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveselskabet, Videbæk og Omegn søger gennem hele året at tilbyde vores medlemmer og andre med haveinteresse en masse både spændende og varierede arrangementer rundt omkring vores fælles interesse for livet i haven. Vi er en del af afdeling Vestjylland, og er i alt 90 medlemmer.

Bestyrelsens formand Brita Uldum blev sammen med resten af den siddende bestyrelse genvalgt under generalforsamlingen den 24. februar 2022.

Som medlem af Haveselskabet får du:

  • 10 numre af magasinet Haven. Det giver de nyeste trends, de bedste ideer og stor viden om, hvordan du får endnu mere ud af din have.
  • Du kan deltage i vores årlige landsdækkende havefestival
  • Du kan deltage i vores mere end 1000 spændende havearrangementer i hele landet
  • Du kan få gratis rådgivning af haveeksperter.
  • Du kan deltage i haverejser til udlandet
  • Du støtter vores mærkesag om at gøre regnvand til en ressource.
  • Et årsabonnement koster 630 kr. 

Læs mere her: 

Magasinet HAVEN

 

Meld dig ind her: 

Bliv medlem

 

Bestyrelsen 2022

 

Formand

Brita Uldum, Videbæk

26814019

Næstformand

Svend Erik Sørensen, Videbæk

30642538

Kasserer

Arne Astrup, Videbæk

24238388

Sekretær

Kirstine Skytte, Spjald

27810308

Kontaktudvalg

Birthe Poulsen, Videbæk

40626640

Kontaktudvalg

Karl Aage Pedersen, Videbæk

97175412

PR Udvalg

Grete Bastiansen, Videbæk

23308220

Menig Medlem

Krista Meldgaard, Spjald

22775156

Suppleant

Else Marie Haugaard, Videbæk

22322162

Suppleant

Kurt Meldgaard, Spjald

22760019

 

Bliv aktiv

Kunne du tænke dig at være med til at planlægge og afholde en masse spændende have arrangementer i Videbæk og Omegn?

Hen over året afholder vi en bred vifte af spændende arrangementer, som vores medlemmer andre med have interesse kan deltage i. Måske det kunne være noget for dig at være med til? Du er altid velkommen til at stille op til bestyrelsen, og du er velkommen til at melde dig som frivillig hjælper til en eller flere af vores aktiviteter. Vi kan altid bruge flere hænder og nyder altid at være flere til at deles om haveglæden. I Videbæk og Omegn er det vigtigt for os at vi har tid til at hygge os mens vi er sammen.

Hvis du er nysgerrig efter at høre lidt mere, skulle du prøve at møde op til et arrangement, så vi kan fortælle dig om, hvad vi laver.

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Havegrupper

Som medlem af Haveselskbet tilbydes du at blive medlem af en havegruppe? 

En havegruppe er en gruppe på maksimalt 12 personer, som har det tilfælles, at de bor i nærområdet og alle deler interessen for haver.

Man mødes gerne på skift hos hinanden så man som haveejer også kan bruge de andre gruppe medlemmer til at udveksle ideer med om egen have. Måske bydes der på en kop kaffe og snakken om den fælles haveglæde kan fortsætte.

Tænker du, at det måske er noget, er du velkommen til at kontakte Karina Blixenfeldt fra haveselskabets sekretariaet på 45 27 11 01 eller skriv til kb@haveselskabet.dk.

Hun kan fortælle dig mere om havegrupperne, som der allerede er mange af over hele landet, og hun kan fortælle dig om der måske allerede er en nær dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.