Gå til hovedindhold
Medlemsfordele

Vil du holde Åben Have?

For medlemmer: Har du lyst til at holde Åben Have eller deltage i Havefestival?
Gusta Clasen - 
23. september 2019

Har du lyst til at vise din have frem og få besøg af andre haveinteresserede? Som medlem af Haveselskabet, har du mulighed for at tilmelde din have til Åbne Haver og årets Havefestival. Det er en hyggelig måde at dele haveglæden og få en dejlig dag i selskab med andre, der holder af haver.

Her kan du læse, hvordan du opretter en ny åben have eller genaktiverer en allerede eksisterende have.

Alle haver er velkomne

Hold dig ikke tilbage. Du behøver ikke at have en have, der er perfekt eller "pletfri". Alle typer af haver er velkomne. Når blot din have kan være til inspiration for andre haveglade, så skal lidt ukrudt eller andre skønhedspletter ikke afholde dig fra at melde din have til.

Alle åbne haver vises her på hjemmesiden - der bliver løbende lagt flere åbne haver på.

Kun medlemmer kan tilmelde en åben have, men alle er velkomne til at besøge de åbne haver.

Havefestival 2020

Hvert år fastsætter vi en weekend, hvor vi holder Haveselskabets Havefestival. Næste gang er det den 30. og 31. maj 2020.

I denne weekend håber vi, at rigtigt mange har lyst til at holde deres have åbent for besøgende, så det bliver muligt at besøge mange hundrede åbne haver over hele landet - en festdag for haveglæden!

Åbne haver katalog

Vi udgiver hvert år et trykt katalog med alle de åbne haver. Næste år er fristen for at få sin åbne have med i kataloget 20. januar 2020. Efter fristen kan man stadig oprette en åben have og få den vist på hjemmesiden.

Sådan melder du din have til

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at tilmelde din have. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på: Du har ingen åbne haver, opret en her

4) Udfyld derefter alle felter i "tilmeldingsblanketten". Du skal indsætte mindst ét foto af din have, og du kan indsætte op til 6 fotos.

5) Først når du trykker "Gem" til slut, bliver din have oprettet. Du kan kun gemme haven, hvis alle obligatoriske felter er udfyldt. Du får det at vide, hvis du mangler nogen.

6) Du kan altid finde din åbne haver igen og rette i den ved at klikke på dit navn (øverst) og vælge "Min side".

Sådan genaktiverer du din åbne have

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at genaktivere en åben have, som du tidligere har oprettet. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på "Rediger Åbne Have".

4) På side 1 i blanketten kan du redigere oplysningerne om din have, hvis der er behov for dette. Klik på "Næste side" nederst.

5) På side 2 lægger du de nye åbningsdatoer for 2020 ind.

6) Hvis du gerne vil være med i årets Havefestival, skal du vælge datoerne 30. og/eller 31. maj 2020. Og på side 3 nederst skal du desuden sætte hak i, at du gerne vil deltage i Havefestivalen.

7) På side 3 skal du til slut genaktivere din åbne have ved at sætte hak i "Udgivet" nederst på siden.

Du er velkommen til at kontakte, hvis du har brug for hjælp til at lægge din åben have ind på hjemmesiden. Skriv til Karina Blixfeldt her: kb@haveselskabet.dk Eller Martin Nielsen her: mbn@haveselskabet.dk

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.