Gå til hovedindhold
Glade gæster på Cph Garden 2017. Foto: Martin Sølyst
Glade gæster på Cph Garden 2017. Foto: Martin Sølyst
Cph Garden 2019

Vil du med til Cph Garden 2019?

Sæt kryds i kalenderen 20.-23. juni 2019, hvor vi holder Cph Garden, og endnu engang holder et brag af en havefest. Vi glæder os!
04. februar 2019

Cph Garden er Haveselskabets store haveshow - en havefest for alle, der interesserer sig for have i en eller anden form. Om du er til staudebede og krukker, er lidt af en plantesamler, erklæret havenørd eller bare gerne vil dyrke frugt og grønt til madlavningen, så er der inspiration at hente på Cph Garden. 

Idéen er hentet fra de store engelske haveshows som Chelsea Flower Show og Hampton Court Palace Garden Festival, som det engelske haveselskab (Royal Horticultural Society) står bag. Og det er den samme festlige og afslappede stemning, de spændende udstillere og flotte showhaver, vi bestræber os på at opnå.

Køb billet her

 

HKH Kronprinsesse Mary besøgte Cph Garden 2017 på åbningsdagen.

Det er anden gang, Haveselskabet præsenterer Cph Garden. Sidste gang var i 2017, hvor omkring 20.000 mennesker lagde vejen forbi det store udstillingsområde. Og vi regner med et glædeligt gensyn med mange af gæsterne, for 90 % af dem sagde, at de ville komme igen, da vi spurgte dem efter deres besøg. 

Oplev de unikke showhaver 

Det helt særlige ved Cph Garden er de unikke showhaver, som hæver Cph Garden over en almindelig havemesse. En showhave er noget specielt, for her er dygtige havedesignere blevet bedt om at designe en helt særlig have til lejligheden, som blomstrer over de fire dage og pakkes ned igen den sidste dag. Det er altså en enestående mulighed for at opleve meget forskelligt havedesign.

Læs mere om showhaverne ved Cph Garden 2019 her

Oplev smukke og inspirerende showhaver

Lyt, lær, spis og leg

Udover de store showhaver er der også en række udstillingshaver, der kan give nye ideer i form af spændene planter, bede, materialer, belægninger, design mm. Derudover kan du glæde dig til: 

  • Mange flotte stande med alt relevant til haven fx redskaber, drivhuse, vandbassiner, krukker og frø.
  • Et omfattende aktivitetsprogram, der byder på foredrag, debatter og workshops. 
  • Vores helt nye madkoncept: ”Haveselskabets cafe”, der vil supplere de mange foodtrucks, der også er at finde på pladsen.

Glæd dig til det store eventprogram ved Cph Garden

Hvornår og hvor: 

Cph Garden afholdes d. 20.-23. juni 2019 fra kl. 10-18 på pladsen ved Marbækstien i Ballerup, hvor der er gode tilkørselsforhold og mulighed for at parkere tæt på indgangen. 

Find vej via Google Maps

Marbækstien i Ballerup. Foto: Google Maps

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN sætter her i marts fokus på forårsblomster, den nemme have, ukrudt og en ny serie: Med Karna Maj i køkkenhaven. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.