Gå til hovedindhold
Foto: Flickr
Fra afdeling/kreds

Om os

Vi har ca. 85 medlemmer. Området strækker sig fra Ørre i syd til Ejsing/ Egebjerg i nord og Haderup i øst og Handbjerg i vest.

Formålet med vores kreds er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker. Medlemmernes interesse og erfaringer med have er varieret og alsidig, men vi vil gerne styrke glæden ved haven. Alle er velkomne uanset erfaring og hvilken have type man er interesseret i.

Vi vil gerne skabe et samlingssted hvor du kan få mere viden og gode have oplevelser i fællesskab med andre der også har interesse for haver.

Det gør vi gennem vore arrangementer, der gerne skal være til glæde og inspiration. Det kan være have foredrag, workshops, havebesøg, plantemarked, demonstration til påske og jul. Udflugt til andre haver, eller plantecentre.

Vi vil gerne have aktive medlemmer der bidrager med inspiration og ideer til arrangementer.
Men alle er velkomne til vore arrangementer, også ikke medlemmer!
 
Som medlem af din lokale kreds er du også medlem af det landsdækkende HAVESELSKABET, og modtager bl.a. det flotte inspirerende blad HAVEN 10 gange om året, med de nyeste trends, de bedste ideer og mange gode tips til, hvordan du får endnu mere ud af din have.

Nye aktuelle medlemstilbud med hvert blad.

Orientering om spændende havearrangementer hvert år, bl.a. plantemarkeder, åbne haver, havefestival, udflugter, foredrag, kurser og jule-påske demonstrationer.

Adgang til gratis telefonrådgivning af haveeksperter.

Det koster 630 kr. om året.