Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Vinter på Ærø

I HAVENS septembernummer 2021 kunne du læse om Mette Stjernholm og Thomas Hansens fantastiske sensommerhave på Ærø. Nu er det blevet vinter i haven og dermed tid til at kaste sig ud i nogle af de projekter, som parret drømmer om. Haven er dog ikke pakket ned, her er stadig fine oplevelser med mange stedsegrønne og gode strukturer.
Tekst: Marian Haugaard Steffensen agronom og haveskribent. Foto: Mette Stjernholm og Marian Haugaard Steffensen. - 
17. august 2021

Mette Stjernholm og Thomas Hansens store have er ikke gået i dvale, selvom vinteren nu kaster snefnug over det ellers milde Ærø, og enkelte morgener med frost pynter planterne med rim. Masser af stedsegrønne præger haven. De venlige mellemgrønne, klippede buksbomkugler, mørke takssøjler og fritvoksende laurbærkirsebær samt den store ægte laurbær gør opmærksom på sig selv i vinterhaven.

»Om vinteren præges vores have blandt...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.