Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fælles sommerudflugt

Fælles sommerudflugt

Opsamling:

Thisted Havn: 7.00

Hotel Vildsund Strand: 7.20

Nykøbing Rutebilstation: 7.40 (parkeringspladsen overfor Cafe Holmen)

Jeres egen medbragte morgenkaffen nydes på en rasteplads ved Undallslund ved Viborg.

Ankomst ca. 9.40 ved ”Per og Winnie Ibsen” - Afgang kl. 11.00

"Gammel have i  bakket skovområde, beliggende i nyt villakvarter".Haven på 4600 kvm er anlagt i bakket skovområde med en spændende indretning, hvor natur og haveanlæg forenes, så der er blevet plads til meget biodiversitet.

Ankomst ca. 11.30 Gjern Kultur- Og Idrætscenter ”Frokost”  – Afgang kl. 12.30

Ankomst ca. 12.45 ”Liberiahaven” - Afgang  kl. 14.00

I villahaven og i drivhuset hos Karl og Else Marie Hvidberg i Gjern sås, dyrkes, stikles og sælges der planter til fordel for Liberiaprojektet. Liberiaprojektet hjælper forældreløse børn i Liberia med skolegang. Haven er ca. 800 m2 med et hav af stauder, ca. 100 forskellige sorter af geranier, 50 sorter af phlox, 140 forskellige af hosta og mange nye sorter af fx dagliljer, alrunrod, sedum, staudevalmuer asters, hestemynter, dahlier m.fl. Desuden har de et stort plantesalg, hvor penge herfra går til Liberiaprojektet. Se mere på www.liberiaprojektet.dk

Ankomst ca. 14.30 ”Laden og Vejrupshave” - Afgang  16.30

Vejrups have: Er en 10.000m2 stor have, hvoraf ca. 4500 kvadratmeter er blomsterbede.

I haven er der ca. 1800 forskellige arter (sorter) af planter i små og store grupper. Blomsterbedene er opdelt, i hvide, gule og rosa for derved at få den store virkning af ens farvenuancer. Desuden stenhøj og tilhørende planter. Der er også specielle bede med iris germanica, hemerocallis (dagliljer), peoner (pæoner), rosenbed,orkideer, stenbedsplanter, rhododendron, træer og buske.

Laden: I den 300m2 store butik finder du brugskunst, sofapuder og tæpper, stearinlys, bånd, silkeblomster et stort udvalg af egne fremstillede dekorationer og en lang række forskellige gaveartikler, stort udvalg i dekorations materialer Der er gode muligheder for at finde en original og spændende gave.

Planteskolen: Stort sortiment af specielle planter. Vi er specialister i stauder og i vores besøgshaven har vi ca. 1800 forskellige stauder, hvoraf planteskolen fører ca. 700 sorter. Vi har et stort sortiment af hosta30 sorter og 9 sorter mouser, hemerocallis 50 sorter,  roscoea 16 sorter, thalictrum 6 sorter,agapanthus 8 sorter, orkideer og trillium.

Vi slutter af med at nyde en kop kaffe med tilhørende kage i cafeen.

Hjemkomst ca. 18.30

 

Medlemmer 300 kr.

Ikke medlemmer 400 kr.

Prisen er Incl. Frokost samt eftermiddags kaffe

Bindende tilmelding til Kirsten K på tlf. 30662138 efter kl. 16.00 (helst sms), eller på mail kirkib65@gmail.com. Senest tilmelding d. 31/5-24 (husk navn).

 

Betaling ved tilmelding.

Betaling: Mobile Pay 899829 eller konto nr. 5317 0247271  

 

OBS! Udflugten gennemføres kun med min. 30 deltagere.

 


Find arrangement

Se i beskrivelse Silkeborg 8800 - | Åben i Google Maps