Gå til hovedindhold
Artikel for alle

Sommer i Danmark med besøg i Åbne haver

Besøg gerne åbne haver over hele landet denne sommer, hvor netop mange af os bliver i Danmark. Masser af haveinspiration venter derude.

Vi er mange som holder ferien i Danmark i år og vil benytte muligheden for at rejse i vores smukke sommerland. En ide kan være at krydre turene med besøg i en eller flere af de mange åbne haver, som medlemmer af Haveselskabet inviterer til. 

Under menupunktet 'Åbne haver' finder du en oversigt over de mange haver der er åbne og hvornår de er åbne. 

At besøge åbne haver er en dejlig måde at samle inspiration til sin egen have og variationerne er lige så store som der er haver. Der er helt sikkert noget til at nehver smag, og haveejerne glæder sig til at få havebsøg.

Grundet coronakrisen må vi være op til 100 personer i haverne ad gangen. Det er naturligvis vigtigt stadig at holde afstand på minimum 1 meter og at undgå kram og håndtryk. Der kan være sårbare mellem gæsterne eller blandt haveejerne. 

dette link kan du se oversigten over Åbne Haver. Rigtig god fornøjelse i det danske haveland.

 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.