Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Støt havesagen

Haveselskabet støtter almennyttige projekter

Hvert år tager Haveselskabet initiativ til at støtte et almennyttigt projekt inden for det grønne område. Haveselskabet støtter med 20.000 kr. og indsamler donationer á 200 kr. til det valgte projekt. Af projekter kan fx nævnes: tilskud til etablering af en have til veteraner, en multi-kulti-have for syriske flygtninge, genetablering af en historisk køkkenhave og etablering af at "havesamtale rum" for udfordrede unge.  Læs mere om projekterne her:

Almennyttige projekter

Donationer via arv og testamente

Når du donerer til Haveselskabet via arv og testamente er du med til at give din haveglæde videre. Vi ønsker at inspirere til større mangfoldighed i Danmarks haver og arbejder for, at endnu flere oplever glæden ved havelivet.

Vil du gøre en forskel for at fremme biodiversiteten og skabe gode forhold for dyre- og planteliv? Du har mulighed for at oprette et testamente, hvori du donerer noget eller hele din arv til Haveselskabet. Din donation vil blive benyttet til at fremme forståelsen for mangfoldig anvendelse af haven og derigennem skabe bedre biodiversitet i Danmark. 

Vi ønsker at gøre det nemt at donere arv til Haveselskabet. Derfor har vi hos Haveselskabet indgået et samarbejde med Mine Arvinger og Dokument 24. Hvis du ønsker at donere arv til Haveselskabet, skal du oprette et testamente.

Mine Arvinger

Mine Arvinger ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår alt rådgivning hos dem af en uddannet jurist. På deres hjemmeside kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og lære mere om, hvordan du kan betænke Haveselskabet i dit testamente.

Læs mere her
Stjerneskærm, Astrantia major.

Dokument 24

Hos Dokument 24 kan gratis oprette dit testamente, når det indeholder donation til os. Testamentet oprettes ved at svare på en række spørgsmål online, hvorefter du straks får testamentet tilsendt. Hvis du ønsker rådgivning til oprettelsen af testamentet, kan du også få gratis rådgivning hos Dokument 24.

Læs mere her
Rød sporebaldrian, Centranthus ruber.