Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Donationer via arv og testamente

Når du donerer til Haveselskabet via arv og testamente er du med til at give din haveglæde videre. Vi ønsker at inspirere til større mangfoldighed i Danmarks haver og arbejder for, at endnu flere oplever glæden ved havelivet.

Vil du gøre en forskel for at fremme biodiversiteten og skabe gode forhold for dyre- og planteliv? Du har mulighed for at oprette et testamente, hvori du donerer noget eller hele din arv til Haveselskabet. Din donation vil blive benyttet til at fremme forståelsen for mangfoldig anvendelse af haven og derigennem skabe bedre biodiversitet i Danmark. 

Vi ønsker at gøre det nemt at donere arv til Haveselskabet. Derfor har vi hos Haveselskabet indgået et samarbejde med Mine Arvinger og Dokument 24. Hvis du ønsker at donere arv til Haveselskabet, skal du oprette et testamente.

Mine Arvinger

Mine Arvinger ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår alt rådgivning hos dem af en uddannet jurist. På deres hjemmeside kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og lære mere om, hvordan du kan betænke Haveselskabet i dit testamente.

Læs mere her
Stjerneskærm, Astrantia major.

Dokument 24

Hos Dokument 24 kan gratis oprette dit testamente, når det indeholder donation til os. Testamentet oprettes ved at svare på en række spørgsmål online, hvorefter du straks får testamentet tilsendt. Hvis du ønsker rådgivning til oprettelsen af testamentet, kan du også få gratis rådgivning hos Dokument 24.

Læs mere her
Rød sporebaldrian, Centranthus ruber.