Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Danmarks bedste havemagasin

HAVEN er Danmarks bedste havemagasin til dig, der elsker din have - uanset om du er ny i haven eller en garvet havedyrker med mange års erfaring. HAVEN udgives af Haveselskabet og bliver til i et tæt samarbejde mellem haveskribenter og de dygtigste fagfolk, så kvaliteten er i top. Magasinet fås ikke i løssalg i butikkerne.

Webartikler i HAVEN

Her kan du finde en genvej til de artikler, vi henviser til i magasinet HAVEN i denne måned

Magasinet HAVEN laves af havemennesker til havemennesker

Mød redaktionen

Magasinet HAVEN har mange år på bagen. 

Historien om magasinet HAVEN

Et magasin af havemennesker til havemennesker.

Sådan laver vi magasinet HAVEN

Her er et lille uddrag af, hvad du kan læse om i HAVEN

Smagsprøve på magasinet HAVEN

Vidste du at:

FSC godkendt

Det papir, som HAVEN trykkes på er FSC godkendt, hvilket betyder at det træ, der bruges kommer fra et sted, hvor der ikke fældes flere træer, end at skoven kan nå at reproducere sig selv.

Svanemærket

Magasinet HAVEN trykkes på et svanemærket trykkeri, der skal bevise, at de ikke bruger kemikalier, som er miljø- og sundhedsfarlige.

Insektmærket

Når du ser dette mærke i magasinet, så er planten god for insekter. Du kan læse mere om hver enkelt plante, når du støder på mærket.

Haveselskabet - for dig og haven

Haveglæde

I Haveselskabet er vi lige så forskellige som vores haver, men én ting har vi til fælles og det er haveglæden.

Omtanke

Omtanke for haven og naturen. Vi arbejder for at øge biodiversiteten i de danske haver og er imod brugen af sprøjtemidler

Fællesskab

Dit lokale Haveselskab inviterer til foredrag, workshops, plantemarkeder og meget mere.

Troværdighed

Vi går aldrig på kompromis med troværdigheden. Vi går i dybden og viderebringer solid viden.

Fill 6
Fill 1
Formklippet buksbom. Foto: Frank Kirkegaard
Fill 1

Haveselskabet – for dig og haven

Et medlemskab af Haveselskabet er meget mere end magasinet HAVEN.

Du kan få svar på alle dine havespørgsmål, få adgang til medlemspris i webshoppen, holde åben have, komme til spændende arrangementer og meget mere.