Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Fill 1

Få svar på alle dine havespørgsmål

Som medlem af Haveselskabet får du her adgang til rådgivningens univers. Du kan læse ofte stillede spørgsmål og svar, tage kontakt til rådgivningen og få anbefalet havestof.

 

I vores Rådgivning sidder to dygtige havefaglige rådgivere, Anne Stine Bruun (barselsvikar for Trine Larsen) og Marlene Nielsen, som kan svare på lidt af hvert. I nogle tilfælde sender vi dit spørgsmål videre til en af vores eksterne eksperter, som har særlig viden indenfor netop det emne, som spørgsmålet handler om. På den måde sikrer vi, at du får det bedste svar.

Rådgivningen kan hjælpe dig, hvis du vil have gode råd til indretning af haven, du kan sende billeder ind af dine planter, hvis de er syge, du kan få råd og vejledning til praktiske gøremål i have, fx hvordan du beskærer og meget mere. 

 

 

 

Jeg har flere gange skrevet ind til rådgivningen med forskellige spørgsmål og udfordinger, og hver gang får jeg fyldestgørende svar og gode tips. Tak for det! - Medlem af Haveselskabet

Læs historien om Rådgivningens 60 års virke

Læs historien om Haveselskabets rådgivning som gennem snart 60 år har hjulpet havefolket med løsninger på alverdens udfordringer.

Historien om Rådgivning

Telefontid og kontaktinformation

Du kan ringe til Rådgivningen på telefon 45 93 60 00.

I sommersæsonen fra 1. marts til 1. november kan du ringe hver tirsdag og onsdag fra kl. 9:00 til 12:00 og torsdag fra kl. 13:00 til 16:00.

I vintersæsonen fra 1. november til 1. marts er Rådgivningens telefoner åbne hver tirsdag fra kl. 9:00 til 12:00.

 

Skriv en mail: 

Du kan skrive til Rådgivningen døgnet rundt hele året. Skriv blot dit spørgsmål i formularen herunder, så får du svar direkte fra os. Da du er logget ind, har vi automatisk din email, så vi kan svare dig.

Det vil ofte være en hjælp, hvis du vedhæfter et eller flere fotos, der illustrerer dit spørgsmål - fx hvis det handler om en sygdom, et skadedyr, en bestemt plante el.lign. Vær opmærksom på, at fotos kan blive brugt i magasinet HAVEN, på hjemmesiden eller i andre af vores medier.

Vi tilstræber at svare fra dag til dag, men der kan gå op til en uge. I enkelte tilfælde længere, især i forårsperioden, når havesæsonen starter, kan der være meget travlt i Rådgivningen.

Husk at du skal sende dit medlemsnummer med.

Du kan sende en mail på: haveinfo@haveselskabet.dk

 

Send et brev

Du kan også sende et brev med posten til Rådgivningen på denne adresse:

Haveselskabet
Tobaksvejen 23A
2860 Søborg
Att: Rådgivningen

Husk at skrive både dit navn, adresse og medlemsnummer, hvis du sender os et brev.

Læs mere