Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haveselskabets Hjem og Haveliv

Hjem og Haveliv er Haveselskabets livstilsmesse, der foregår i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Haveselskabets livsstilsudstilling d. 26, 27 og 28 maj.

Læs mere

Klik her og kom direkte til Hjem og haveliv's hjemmeside

Hjem og haveliv

Skønne dage i Haveselskabets have

I mange år har der været afholdt livsstilsmesse i Haveselskabets smukke have på Frederiksberg. 150 udvalgte udstillere står klar med alle mulige fristelser inden for gastronomi, kunsthåndværk, mode, blomster, boligindregning, antik og vintage og mon ikke også havens påfugl kikker forbi og hilser på.

Ny havens smukke rum og gå en tur helt ned bag i haven til det smukke spejbassin.

Husk der er rabat på indgangsbilletten, hvis du er medlem af Haveselskabet. 

Udstillingen byder på mere end 150 udvalgte udstillere med produkter til boligen og haven samt kunsthåndværk, antik, vintage, gastronomi, delikatesser, velvære og mode. 

Bliv klogere på blomster, roser, syltning og indretning af din altan og lille have. 

Hvis du vil være udstiller?

Bliv udstiller