Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haveselskabets Hjem og Haveliv

Hjem og Haveliv er Haveselskabets livstilsmesse, der foregår i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Vi glæder os til at se dig i Pinsen d. 17.-20. maj 2024. Husk, at der er rabat på indgangsbilletten, hvis du er medlem af Haveselskabet - Log ind i Mit Haveliv og køb din billet til medlemspris.

Læs mere

Klik her og kom direkte til Hjem og Haveliv's hjemmeside

Hjem og Haveliv

Skønne dage i Haveselskabets have

I mange år har der været afholdt livsstilsmesse i Haveselskabets smukke have på Frederiksberg. 150 udvalgte udstillere står klar med lækre fristelser inden for gastronomi, kunsthåndværk, mode, blomster, boligindregning, antik og vintage. Der er noget til enhver smag. 

 

Hjem og Haveliv byder både på godt til ganen og oplevelser i smukke omgivelser. I år udvider vi med flere café-tilbud, så der er endnu bedre mulighed for at tage en lille pause, inden man fortsætter rundt på udstillingen.

 

Udover de mange udstiller, byder Haveselskabets have på forskellige inspirerende haverum - som du kan hente inspiration fra, til din egen have. Vi anbefaler en gåtur i havens smukke rum og snyd ikke dig selv for en gåtur helt ned bag i haven til det store spejlbassin.

Køb din Billet nu, og undgå kø ved ingangen

Husk der er rabat på indgangsbilletten, hvis du er medlem af Haveselskabet. Er du medlem, og vil købe billetten til medlemspris, skal du logge ind i Mit Haveliv - her kan du købe din billet. 

ENTRÉ

Voksne kr. 125,-
Online forsalg kr. 110,- (NB: til og med 16.maj)

Børn kr. 50,-
Online forsalg kr. 40,- (NB: til og med 16. maj)

Medlemmer af Haveselskabet  kr. 90,-
(Log ind i Mit Haveliv og køb din billet til medlemspris, eller vis dit medlemskort ved billetkøb i indgangen)

Køb billet

 

Oplev spændende foredrag om havelivet

På Hjem og Haveliv 2024 kan du glæde dig til et spændende program – mere information følger. 

 

Vil du være udstiller på årets skønneste livsstilsudstilling?

Har du unikke produkter, har vi udstillingen

Over fire forrygende dage fra den 17. – 20. maj har du mulighed for at sælge og eksponere dine varer over for et kvalitetsbevidst publikum midt i byen.

Udstillingen byder på mere end 150 udvalgte udstillere med produkter indenfor:

Have & Blomster
Bolig & Design
Mode & Kunsthåndværk
Antik & Vintage
Gastronomi & Delikatesser
Velvære & Sundhed

Udstillingen præsenterer også en række aktiviteter og lækre trend-spots med blomsterkunst.

Bliv udstiller