Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Jul i Haveselskabet

Gode gaveideer

Fra havemennesker til havemennesker

 

I Haveselskabets Sekretariat har vi i år spurgt alle vores medarbejdere, hvad de ønsker sig til jul. Det er der kommet hyggeligere citater, god inspiration og ideer til anvendelse af produkter ud af. Haven er vores passion, og hvem bedre at få gode gaveideer fra end havemennesker, når nu du helt sikkert selv er et havemenneske. 

 

Er du ikke selv havemenneske, men kender en der elsker at gå I haven, så er du garanteret at få god inspiration til, hvad du kan give din haveven i julegave. 

 

Læs med herunder, og se hvad vi ønsker os i Sekretariatet. 

 

God jul 🎄

Anjas ønskeliste

Her kommer julegaveønsker fra Anja, der er gartner i Haveselskabets have.

"Jeg ønsker mig stiklingevasen, fordi den er sej, cool, smuk og praktisk. Bålfadet ønsker jeg mig, fordi det er dejlig enkelt og med gode, høje ben. Jeg plejer at lave min egen eddike fra æblerne i min have, og her er saftdispenseren god, fordi den er stor og har taphane."

Henriettes ønskeliste

Her kan du se, hvad Henriette, administrationschef i Haveselskabet ønsker sig til jul. 

"Jeg ønsker mig de væghængte lanterne, fordi de er pæne og fordi det ikke er en vare man ser så tit. Lige nu er haven våd, og derfor ønsker jeg mig dørmåtten, som både er pæn og praktisk. Ars produkter er rigtig god kvalitet, de holder år efter år og lige nu mangler jeg et ørnenæb til min have."

 

Karinas ønskeliste

Karina er administrationsmedarbejder i Haveselskabet, og det er ofte hende du får i røret, hvis du ringer ind til Sekretariatet. Her får du Karinas julegaveønsker. 

"Lige nu leder jeg efter en pæn, sort lanterne, som skal stå ved min hoveddør, og derfor ønsker jeg mig denne. Jeg ønsker mig termokoppen, fordi den er god at tage med i haven og lige netop denne, holder varmen i lang tid. Kompostskovlen mangler jeg til mit havearbejde og jeg ønsker mig lige netop Dewits, fordi den er god kvalitet."

Louises ønskeliste

Louise er Fagredaktør i Haveselskabet, og her får du hendes ønskeliste til jul.

"Jeg arbejder meget i min kolonihave, og her skifter mine knæ farve mellem gul og lilla efter at have ligget på knæene, derfor ønsker jeg mig knæpuden. Skobakken vil skåne mig for mange gulvvaske tæt på hoveddøren, når jeg kommer ind med mudrede støvler. Og sidst, så ønsker jeg mig en ny beskæresaks. Min gamle saks er 18 år, så jeg trænger til en ny i god kvalitet."

Helles ønskeliste

Helle er redaktør på Magasinet HAVEN, og her deler hun sine julegaveønsker.

"Jeg vil gerne inspireres til indretning af de helt små haver, og derfor ønsker jeg mig bogen "små haver - store drømme". Lanternen er på min ønskeliste, fordi det er en god kraftig lanterne, der står solidt og ikke blæser væk - den vil kaste lys langs havegangen. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at klippe hæk, det er meget meditativt og tilfredsstillende, og med en let og skarp hæksaks, vil det gå som en leg."

 

Fortsæt dine juleindkøb

Gå til Haveselskabets shop og gå på opdagelse i de mange lækre produkter, vi garanterer, at du finder noget til havemennesket - måske til dig selv eller en god haveven. God jul og god fornøjelse.

Gå til shoppen