Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nye afdelinger i Haveselskabet

Med den nye struktur overgår Haveselskabet lokalt til én kommune - én afdeling, det betyder, at der løbende bliver oprettet nye afdelinger. Hele Jylland og Fyn er på plads med lokale afdelinger i alle kommuner, det er derfor på Sjælland, der bliver oprettet afdelinger fremadrettet. 

Èn afdeling ad gangen

Siden den nye struktur trådte i kraft, er der internt i Haveselskabets afdelinger sket omrokeringer, nogle er blevet slået sammen, og andre har konstitueret sig på ny - samtidig er der løbende kommet helt nye afdelinger til. 

Selvom vi helst så, at alle afdelinger blev oprettet med det samme, må vi væbne os med lidt tålmodighed. Det kræver nemlig omhu og tid at oprette en afdeling for at sikre, at den nye bestyrelse kommer godt på plads og i gang. 

Inden sommerferien vil der blive oprettet én afdeling mere, og det er Haveselskabet Gribskov. Efter sommerferien vil arbejdet med at oprette afdelinger fortsætte, indtil vi har én afdeling i alle landets 98 kommuner.

6 nye afdelinger efter sommerferien

Efter sommerferien vil der frem til årets udgang, løbende blive oprettet 6 nye afdelinger på Sjælland. 

Det er følgende: 

  • Hørsholm
  • Greve
  • Ballerup
  • Allerød
  • Egedal
  • Lejre
Læs mere

Har du lyst til at være med? 

Er du interesseret i, at være med til at starte en af afdelingerne op, så skriv til Mathilde N. Andersson, frivilligkoordinator i Haveselskabet på mna@haveselskabet.dk