
Karse på to måder
Du har nu fået en pose fra Haveselskabet med fine frø. Du kender karse, som du sår til æggemaden, men vidste du at karse er fantastisk som fyld i buketter?
Bliv haveglad og haveklog
Glem stress, skærme og stillesiddende timer – haven kalder! At dyrke din egen have er ikke bare godt for naturen, det er også godt for dig. Frisk luft, bevægelse og følelsen af at skabe noget med dine egne hænder giver energi, ro og overskud i hverdagen.
Haveselskabet giver dig viden, inspiration og Trin-for-trin vejledning r til at få mest muligt ud af din have – uanset om du drømmer om en frodig køkkenhave, en duftende blomsteroase eller et grønt fristed til fordybelse.
Som medlem får du ekspertrådgivning, workshops, invitationer til havebesøg og Danmarks bedste havemagasin. Vi giver dig redskaberne – du griber skovlen!
Dyrk haven, dyrk dig selv – bliv medlem i dag!
Bliv medlem lige her
Karse på 2 måder
𝐿𝑒𝑝𝑖𝑑𝑖𝑢𝑚 𝑠𝑎𝑡𝑖𝑣𝑢𝑚 økologisk karse også kaldet havekarse Klassikeren til dansk smørrebrød og til frokostborde kender du nok. Vat og vanding, så er der små spirer klar til maden. Men karsen har et overset potentiale som snitblomst. Dyrket på friland udvikler karse sig til en høj plante grøn plante med smukke grønne fladrunde skulper. 𝐒𝐀̊𝐃𝐀𝐍 𝐆Ø𝐑 𝐃𝐔: Sås direkte på friland når jorden er lun i april - maj. Kan med fordel sås af flere omgange, for at have friske planter at høste af i en længere periode. Plukkes når den har sat frø, plukkes den for tidligt har den en tendens til at hænge.

Succes i haven – direkte i indbakken!
Vi giver dig de bedste tips, og masser af inspiration, så du kan lykkes – uanset om du er ny i haven eller allerede har grønne fingre.
Skriv dig op nu, og bliv haveglad og haveklog.