Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Cph Garden

Cph Garden byder på 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere.

Folkemødet for havemennesker

Formålet med Cph Garden er at få så mange som muligt til at se, hvor skønt det er at gå i haven – og så skabe et arrangement, hvor havemennesker kan mødes og være fælles om deres interesse. Det er derfor, vi kalder det for “folkemødet for havemennesker”, eller som andre har kaldt det: “Heartland for havenørder” eller “Roskilde Festival for havefolk”. Vi i Haveselskabet kan godt lide tanken om, at det er et folkemøde. Gæsterne til Cph Garden skulle gerne komme hjem beriget med mere haveglæde og viden. Derfor er alle foredrag og workshops også gratis, når man først har købt billet.

Showhaverne 2022

Showhaverne til Cph Garden er helt unikke og en af grundende til, at vi kalder Cph Garden for Danmarks største haveshow. Showhaverne er designet af udvalgte designere, der kreerer et showpiece specielt til Cph Garden. De er et stykke havekunst, men giver samtidig inspiration til nye måder at indrette haven eller sætte planter sammen på. Herunder kan du se de 8 showhaver fra Cph Garden 2022.

En cirkulær ladestation

Hvordan skaber man et uderum, hvor have, hus og natur smelter sammen – et lille fristed for den moderne families behov for fordybelse og ro? Showhavedesigner: Tor Haddeland. Partner: Supell. Anlægsgartner: Junckerhaven.

En vildt pæn have

At forbinde mennesker med naturen er kernen i showhaven "En vildt pæn have", og det illustrerer, hvor nemt det kan være at invitere naturen ind, uanset rummets størrelse. Showhavedesigner: Kay Sales. Partner: Boligliv. Anlægsgartner: Den unge gartner.

Et Haverelief

Showhaven ’KØKKENHAVE MED KANT’ er et nyskabende bud på, hvordan man kan kombinere prydværdi og ophold med høj nytteværdi og dermed give køkkenhaven en fremtræden plads i villahaven. Showhavedesignere: Louise Risør og Jacob Fischer. Partner: Pindstrup. Anlægsgartner: Møller Løkkegaard.

Future from History

Showhaven er inspireret af dansk arkitektur og traditionelle danske byggematerialer. Showhavdesigner: Emilie Bausager. Partner: Gardena. Anlægsgartner: Kirkegaard.

Haveglæder

Tankerne ledes hen til en forladt, gammel have fyldt med frugttræer, bærbuske og en utæmmet, vild beplantning. Showhavedesigner: Helle Troelsen. Partner: Danske Havecentre. Anlægsgartner: Stougaard.

Muladhara - rodchakraets have

Muladhara er på sanskrit – Indiens gamle kultursprog – navnet for ´rod´. Med rodchakraets have, Muladhara, vil vi skabe et rum der giver fornemmelsen af grounding og rodforbindelse. Showhavedesigner: Janne Fuglsang. Partner: Juliana. Anlægsgartner: Skov Larsen.

Urban Woodland

Showhaven Urban woodland er tænkt som en lille pocket-garden i byen. Temamæssigt er stilen strømlinet og nordisk, hvor layoutet ligesådan er stramt og grafisk i sin opbygning. Showhavedesigner: Karina Emilie Revsbæk Lauesen. Partner: Tivoli Friheden. Anlægsgartner: Elite Anlæg.

The Yellow Brickroad

The Yellow Brick Road kendes over hele verden fra The Wizard of Oz. Showhavedesignere: Tove Hede og Karen Dahl. Partner: Morsø. Anlægsgartner: Hesselkilde Anlæg og Engell Anlægsgartner

Det store program til Cph Garden

Sammen med showhaverne er det store program omdrejningspunktet for Cph Garden - og en af de vigtige grunde til at vi tør kalde Cph Garden for Danmarks største haveshow. På Cph Garden kunne du i 2022 opleve over 100 spændende foredrag, workshops, Garden talks og meget mere. Herunder kan du se et lille udklip af de mange spændende foredragsholdere. 

Havemand Kenn Rømer

Hervé Lognonné fra Mit Havelaboratorium 

Iben Hjejle og Signe Lindkvist fra SITTER podcast

Havemand Søren Vester