Gå til hovedindhold
Haven 8, 2018
Haven 8, 2018
Artikel - Inspiration

Få rådgivning, magasinet HAVEN og masser af haveglæde

Der er mindst 3 gode grunde til at melde sig ind i Haveselskabet, hvis du elsker din have. Meld dig ind lige nu og få dit første nummer af magasinet HAVEN tilsendt med stort tema om "Dyr i haven"​ samt en velkomstgave.
03. august 2018

Tre gode grunde til at blive medlem af Haveselskabet:

1) FØRSTE HJÆLP TIL HAVEN - stil alle dine havespørgsmål til Haveselskabets rådgivning - det er gratis for medlemmer, og du kan spørge om alt fra planter, indretning, køkkenhave eller sygdomme. 

2) MASSER AF INSPIRATION - du kan læse om nye tendenser, spændende bede - og sjove "gør det selv" projekter i medlemsmagasinet HAVEN. 

3) HAVEGLÆDE - Du bliver inviteret til inspirerende åbne haver, workshops, havegrupper  - og møder mange spændende havemennesker. 

Se alle medlemsfordele her

Vælg mellem:

  • 5 numre af magasinet HAVEN + en Haveselskabet håndcreme til havehænder fra Cosborg. Samlet værdi: 464 kr. Kampagnepris: 345 kr.
  • 10 numre af magasinet Haven + bogen "Naturhaven" - en praktisk vejledning i, hvordan du får en have, der er naturlig, smuk og levende. Samlet værdi: 909 kr. Kampagnepris: 630 kr.

Smagsprøve på Haven

Se en smagsprøve på magasinet "Haven" her

Haveselskabet er en nonprofit forening med over 700 frivillige i hele landet og ca 30.000 medlemmer. HAVEN er et medlemsblad og kan ikke købes i løssalg. 

Giv 5 eller 10 numre af magasinet HAVEN og andre gode medlemsfordele.

Modtager
Vær opmærksom på, at for medlemmer, der bor i udlandet, er prisen 785 kr. i Europa og 985 kr. i det øvrige udland pga. højere forsendelsesomkostninger.
Betaler

Bliv medlem af Haveselskabet

Få rådgivning, magasinet HAVEN og masser af haveglæde. Bliv medlem i 6 måneder og få en lækker havehåndcreme med som velkomstgave. Din pris: 345 kr.