Gå til hovedindhold
630 kr.
Giv 10 numre af HAVEN som gave
345 kr.
Giv 5 numre af HAVEN som gave

Giv HAVEN som gave

Magasinet HAVEN og et medlemskab af Haveselskabet er en god gave til én du kender, der elsker sin have.

Du vælger selv om gaven skal sendes direkte til gavemodtageren, eller om den skal sendes til dig, så du kan overbringe den personligt. Du kan vælge mellem at give 5 eller 10 magasiner.

HAVEN udgives af Haveselskabet og bliver til i et tæt samarbejde mellem haveskribenter og de dygtigste fagfolk, så kvaliteten er i top. Magasinet fås ikke i løssalg i butikkerne.

HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. I hvert magasin er der reportager fra dejlige haver, artikler om planter og deres brug, nye tendenser og ideer og gode råd til månedens aktuelle opgaver i haven plus meget, meget mere.

Her kan du se en lille smagsprøve på magasinet HAVEN

Som medlem af Haveselskabet får din gavemodtager også mange andre medlemsfordele fx gratis rådgivning og gode medlemstilbud. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven.

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.