Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hjem og Haveliv - livsstilsudstilling i Haveselskabets Have

I Haveselskabets smukke have på Frederiksberg afholdes livsstilsmessen Hjem og Haveliv. Det afholdes hvert år i Pinsen, som i år falder d. 17.-20. maj 2024.

Hjem og Haveliv. Foto: Martin Sølyst

Foto: Martin Sølyst

Hjem og Haveliv. Foto: Martin Sølyst

Hjem og Haveliv. Foto: Martin Sølyst

Haveselskabets Hjem og Haveliv

Velkommen til den skønneste livstilsudstilling i Haveselskabets have. 

Hjem og Haveliv er en udstilling med alt det bedste indenfor bolig & design, mode & kunsthåndværk, antik & vintage, gastronomi & delikatesser, velvære & sundhed og selv følgelig også have & blomster.  

Hjem og Haveliv arrangeres af CHPEvents  - en ekstern samarbejdspartner, men afvikles i tæt samarbejde med Haveselskabet. Det er vigtigt at fortælle, at det netop er en livsstilsmesse - og en skøn én af slagsen. 

Hjem og Havelivs hjemmeside

 

Specielt for Haveselskabets medlemmer

Køb billet til medlemspris. Det koster 125 kr. i indgangen eller 110 kr., hvis du køber billetten på forhånd. Men taster du dit medlemsnummer, når du køber billetten koster billetten kun 90 kr. - og det samme gør sig gældenden hvis du tager dit medlemsskort med (find det på Haveselskabets app - eller ved at logge ind på Haveselskabet.dk) og viser det ved indgangen. 

Skønne dage i Haveselskabets have

I mange år har der været afholdt livsstilsmesse i Haveselskabets smukke have på Frederiksberg. 150 udvalgte udstillere står klar med lækre fristelser inden for gastronomi, kunsthåndværk, mode, blomster, boligindregning, antik og vintage. Der er noget til enhver smag. 

Hjem og Haveliv byder både på godt til ganen og oplevelser i smukke omgivelser. I år udvider vi med flere café-tilbud, så der er endnu bedre mulighed for at tage en lille pause, inden man fortsætter rundt på udstillingen.

Udover de mange udstiller, byder Haveselskabets have på forskellige inspirerende haverum - som du kan hente inspiration fra, til din egen have. Vi anbefaler en gåtur i havens smukke rum og snyd ikke dig selv for en gåtur helt ned bag i haven til det store spejlbassin.

Oplev spændende foredrag om havelivet

På Hjem og Haveliv 2024 kan du glæde dig til et spændende program – mere information følger. 

Køb din Billet nu, og undgå kø ved ingangen

Husk der er rabat på indgangsbilletten, hvis du er medlem af Haveselskabet.

ENTRÉ

Voksne kr. 125,-
Online forsalg kr. 110,- (NB: til og med 16.maj)

Børn kr. 50,-
Online forsalg kr. 40,- (NB: til og med 16. maj)

Medlemmer af Haveselskabet  kr. 90,-
(oplys medlems-nr. ved online-billetkøb)

Køb billet