Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

1. Generelle betingelser
Konkurrencen afholdes af Tryg Forsikring A/S ("Tryg"), CVR.nr. 24260666, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, som er undergivet tilsyn af Finanstilsynet. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til Tryg Marketing på hej@tryg.dk eller 78 75 78 14. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen starter den 30 maj og slutter den 31 august. 2024 kl. 23:59.

3. Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle personer, der er fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Ansatte hos Tryg, Trygs koncernforbundne selskaber og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

4. Hvordan deltager man i konkurrencen?
Du deltager i konkurrencen ved at give samtykke til at modtage mails fra Tryg med nyheder, konkurrencer og tilbud om forsikringer og samtykke til at blive kontaktet telefonisk af Tryg med henblik på at få et forsikringstilbud samt ved at besvare konkurrences spørgsmål.

Det er kun muligt at deltage i konkurrencen én gang i løbet af kampagneperioden.

5. Hvad kan man vinde?
Vinderen af hovedpræmien modtager en Bosch robotplæneklipper. Værdi 7.449,95 kr

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til tredjepart.

Konkurrencen er ikke indgået i samarbejde med Bosch.
Tryg har betalt gevinstafgift af præmien.

6. Udvælgelse af vindere
Vinderen af hovedpræmien udvælges ved tilfældig lodtrækning den 2 september 2024.

Vinderen vil blive kontaktet direkte af Tryg via e-mail senest 5 hverdage efter, at konkurrencen er afsluttet.
Vinderen vil ikke blive offentliggjort.

Hvis vinderen ikke kan kontaktes inden for 30 kalenderdage fra, at konkurrencen er afsluttet, fx e-mailadressen ikke besvares, er Tryg berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Præmien vil blive sendt til vinderen med almindelig post. Såfremt Tryg kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er Tryg ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.

7. immaterielle rettigheder
Trygs varemærker og øvrigt materiale på siden er beskyttet af almindelige immaterialretlige regler, medmindre andet er angivet, og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Tryg.

8. Diverse
Tryg forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved enhver mistanke om snyd. Tryg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe konkurrencen uden varsel, såfremt det af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til konkurrencen afgøres af Tryg.

9. Personoplysninger
Ved deltagelse i konkurrencen registrerer Tryg dine personoplysninger til brug for administration af konkurrencen og til brug for markedsføring fra Tryg. Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil udelukkende blive brugt til disse formål.

På tryg.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer.