Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Historien om magasinet HAVEN

1901 var første årgang af Haven – Medlemsblad for de samvirkende danske Haveselskaber

Vi har dykket ned i forskellige årtierer, udgaver og forsider af Haven for at iagttage udviklingen, og det var en sjov oplevelse, som vi her blot vil vise nogle eksempler på.

1901 Der var særlige noter “For Husmoderen”, fx om syltning af mirabeller. Man kunne også læse om et nyt belgisk haveselskab og om Frugttræsstatistik for Württemberg

1943 Her kunne man bl.a. finde en boganmeldelse af Agurkboka af professor Olav Moen til 4,48 norske kroner og et lille portræt af sumpcypres med sort-hvid-fotos fra Haveselskabets egen have. 

I 1970’erne begyndte der at dukke farvefotos op på siderne. Og så blev det jo sjovt at se og læse om De mauriske haver i Granada og Haver i Sydfrankrig eller om rosenhaven i Valby. 

I 1980’erne De fleste artikler var kun to-tre sider lange, og heldigvis var de fleste fotos i farver. Man kunne læse om den dyrebare safrankrokus og om, hvorvidt myrer skulle betragtes som skade- eller nyttedyr. 

1990 I september skrev den ansvarshavende redaktør Søren Ryge, at dronning Ingrid var blevet tildelt Haveselskabets havekulturpris. 

2000 Året, hvor det var den 100. årgang af Haven. Her kunne læserne på en af siderne efterlyse sjældne planter, man gerne ville have fat i. 

2003 Her var den iberiske skovsnegl allerede et problem, som man eksperimenterede med at udrydde med nematoder. Og der var tips til at dyrke tomat, agurk og melon i halmballer. 

2013 Nu gjaldt det især regnvand og biodiversitet og siden invasive arter, FN’s verdensmål og omtanke for dyr og natur. Man kunne læse om biologisk bekæmpelse af havens fjender, og hvordan man kunne bygge et insekthotel. 

2020 Blev året med fokus på den mangfoldige have med omtanke for naturen og dyrelivet. Temaer som: ”Bevar havens ressourcer” og ”Haven som terapi”. Præriebede og haver inspireret af engen. Tendensen med at dyrke spiselige blomster og bruge tørrede blomster viser vi også eksempler på. 

Og der arbejdes løbende på hvert år at udvikle magasinet HAVEN, så det hvert år kan være Danmarks bedste havemagasin. 

Der findes ikke noget bedre end, når HAVEN rammer postkassen. Så er det tid til at lave en kop kaffe og drømme sig væk et par timer.