Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Siddeplads ved annekset i Helle Troelsens Have. Foto: Stuart McIntyre

Havemagasinet - Se det lige her

Sammen med tv kanalen DK4 har Haveselskabet skabt haveprogrammerne 'Havemagasinet'. Du kan som medlem af Haveselskabet se dem lige når du vil, uagtet din tv-pakke.

Haven hele vejen rundt

Louise Møller, der er fagredaktør i Haveselskabet, er vært på Havemagasinet. Louise er oprindelig uddannet gartner og har så siden uddannet sig til landskabsarkitekt. Hun er et rigtigt havemenneske - og er interesseret i alle hjørner af haven. Flere har efterspurgt et haveprogram, hvor det ikke handler om "at få en ny have på en weekend" eller "dyrk den flottese agurk", men i stedet et program, der viser glæden ved havens rolige udvikling. Det samme ønske havde Louise og derfor var hun ikke bleg for at springe ud i noget helt nyt - nemlig som vært for "Havemagasinet". Hvert program af Havemagsinet omhandler et særligt tema, fx roser, beskæring, køkkenhave, den lille have, stauder og græsser og mange flere. De helt nye programmer om "Sommerfuglehaven" og "Havearkitektens have" kan også ses nu. Louise besøger passionerede haveejere i hele landet som deler ud af deres viden og fortæller om deres haver. I andre programmer er Louise hovedpersonen, hvor hun dykker ned i et haverelateret emne.

Sådan ser du programmerne

Se programmerne uagtet, hvilken TV pakke du har. Som medlem af Haveselskabet har du adgang til at se Havemagasinet - når det passer dig. Log ind via "Mit haveliv" under medlemsfordele, og der kan du se link og adgangskode

Medlemsfordele
Fill 1
Fill 1

Digital haveglæde