Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Spar op til 30% på dine forsikringer

Pindsvin trives når de er trygge

Pindsvin er mest trygge når de har mulighed for at gemme sig. De tiltrækkes af haver med varieret beplantning så som buske, træer, forskellige stauder og vilde planter.

Her møffer pindsvinet uset rundt mellem blomsterne og spiser det krible-krable der er i jorden. Haver kun med græsplæne, fliser og barkflis går de udenom.

Kilde: Pindsvinehospitalet

Læs mere
Klik her og få et uforpligtende tilbud fra Tryg

Vil du også gerne føle dig tryg og spare penge på dine forsikringer, samtidig med at du har ubegrænset dækning af dit haveanlæg. Så skal du læse med herunder, og blive klogere på fordelene ved at samle dine forsikringer hos Tryg. 

Haveselskabet har lavet et samarbejde med Tryg, hvor du som medlem kan spare op til 30% på dine forsikringer og tilbydes en særlig haveforsikring og Bolighjælp. Med denne pakke, kan du som haveejer fokusere på haveglæden og de grønne glæder, velvidende at Tryg hjælper med at hindre og begrænse udviklingen af skader, lige meget om der er tale om store mængder sne, skadedyr eller stormskader på dit drivhus. 

Unikke fordele til medlemmer af Haveselskabet

Op til 30 % rabat på forsikringer

Ubegrænset dækning af haveanlæg

Tryg Bolighjælp er inkluderet

Det er rart at vide, at skulle der ske noget med min have, så kan jeg få hjælp af min forsikring, på samme måde som hvis det var mit hus - Kamilla, medlem af Haveselskabet og nu kunde hos Tryg

Bliv vejledt gennem forsikringsjunglen

Du sparer op til 30 % på dine forsikringer, når du som medlem af Haveselskabet samler dine forsikringer i Tryg. Tryg vejleder og finder en pakke sammen med dig.

Få hjælp til uforudsete udfordringer i haven

Ved at samle dine forsikringer hos Tryg, får du Tryg Bolighjælp med i dine forsikringer. På den måde er du sikker på at få hjælp til at hindre eller begrænse udviklingen af en skade.

En have er ikke bare en have

Derfor har Haveselskabet i samarbejde med Tryg, lavet en pakke, hvor Haveselskabets medlemmer tilbydes ubegrænset dækning af haveanlæg.

Tryg Bolighjælp

Med Tryg Bolighjælp, får du hjælp til at hindre eller begrænse skader i og ved huset. Bolighjælpen dækker fx fjernelse af store mængder sne på taget o.l., hjælp til fældning af akut beskadigede træer og du kan bruge den telefoniske rådgivning, til hjælp om bekæmpelse af skadedyr - fx murbier. Gå til punkt 5.11 i dokumentet og læs mere om Tryg Bolighjælp.

Læs mere om Tryg Bolighjælp her
Det gik simpelthen så nemt og hurtigt, fra vi ringede med mistanke om hvepsebo, til det blev fjernet. Det giver en tryg fornemmelse, at hjælpen ikke er langt væk - Kathe, har for nylig gjort brug af Tryg Bolighjælp

Samler pindsvin frugt på ryggen?

En  pindsvineskrøne går ud på, at dyret skulle samle frugter ved at rulle sig, så frugten spiddes fast på piggene for bagefter at bære det hjem til reden. Historien er sjov, men det er en skrøne. 

Pindsvin spiser ikke frugt. De spiser primært insekter. Så selv hvis de samlede forråd ville det ikke være frugt/æbler.

Skulle et æble dratte ned på et pindsvin, ville det heller ikke sætte sig på piggene, da piggene ligger ned langs ryggen, når dyret bevæger sig afslappet

Kilde: Pindsvine Hospitalet

Læs mere

Mød to haveejere der har fået flere penge til planter til haven

Her kan du møde Kathe og Lars, som begge har omlagt deres forsikringer hos Tryg, og som nu er dækket af den særlige haveforsikring. 

Kathe er 65 år og bor i rækkehus. I sin have dyrker hun den spiselige have, med mange højbede og et drivhus. Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg Bolighjælp hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken. 

Lars er 57 og bor i Parcelhus. I hans klassiske parcelhushave, dyrker han sin passion for roser og blomstrende staudebede. Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik et tilbud, hvor han kunne spare 2800 kr. Dette fik Lars til at lægge sine forsikringer hos Tryg. 

Et uforpligtende tilbud

Når du siger ja tak til at få et tilbud fra Tryg, ved at udfylde formularen herunder, er det et uforpligtende tilbud du modtager. Det er en god mulighed for at sammeligne med egen forsikring, og få svar på nogle af de spørgsmål der måtte være, ved Trygs forsikringstilbud. 

 

Donation til Pindsvinehospitalet

Vi ved godt, at haveaktiviteter ofte er synderne når pindsvin kommer til skade, derfor donerer Haveselskabet 20 kr. pr. ny forsikring tegnet hos Tryg gennem Haveselskabet til Pindsvinehospitalet.